Huis

Wat voor mobiele airco?

14 mei 2021
airco

Met een graad of 10 buiten zal het niet zo snel in je opkomen om een mobiele airco aan te schaffen. Maar wanneer de warmte toeslaat, de temperatuur in je kamer stijgt en je nachts ligt te draaien van de warmte wordt een mobiele airco al gauw geen overbodige luxe meer!

Een mobiele airco zorgt voor koelte. De mobiele airco rol je zonder al teveel moeite en aanpassingen zo naar de gewenste kamer in huis. Soms wordt er gezegd dat een mobiele airco het de moeite niet waard is, maar dit is zeker niet het geval. Jezelf van tevoren inlezen over welke mobiele airco passend is voor de gewenste ruimte voorkomt teleurstelling. Toch begrijpen wij van mobieleaircoaanbieding.nl dat het lastig is om tussen al die specificaties en misschien wel onbekende termen te zoeken naar één mobiele airco die aansluit bij jou wensen. Daarom hebben wij alles voor je op een rijtje gezet, zo kan je bij ons de factor voor uw mobiele airco berekenen! 

De mobiele airco factor berekenen

Dit houdt in dat we gaan kijken naar de oppervlakte die gekoeld moet worden, maar wel met wat extra informatie. Je begrijpt misschien dat iemand met een plat dak en een kamer van 30m2 een sterkere airco nodig dan iemand zonder plat dak met een kamer van 30m2.
Wij van MobieleAircoAanbieding.nl proberen je daar een handje mee te helpen. De mobiele airco is een zeer krachtig apparaat wat wel degelijk in staat is om je kamer te koelen, mits je checkt of de koelkracht de oppervlakte voldoende kan koelen. Kom je daar dan zelf even niet uit of heb je twijfels, vraag ons dan gewoon om hulp.   

Onze beste mobiele airco

Wij van mobieleaircoaanbieding.nl houden ons het hele jaar bezig met het testen van mobiele airco’s zoals onze Inventor Chilly. Niet elke airco haalt onze website, daarvoor moet het volgens ons aan een aantal belangrijke punten voldoen, het aantal DB mag niet al te hoog zijn en de airco moet krachtig genoeg zijn voor de meeste gemiddelde slaapkamers. Daarnaast vinden wij een mooi design ook erg belangrijk, het staat immers toch wel een aantal maanden in je kamer en daarnaast moet de mobiele airco makkelijk in gebruik zijn. Een mobiele airco met eindeloos veel opties klinkt misschien interessant, maar hoeveel van die opties gebruiken wij nou echt? Een stille, krachtige mobiele airco met een mooi design die je kan bedienen via een afstandsbediening en overzichtelijk is in het gebruik daar worden wij blij van!

You Might Also Like