Huis

Ontdek exclusief vastgoed in Antwerpen

14 mei 2021
exclusief vastgoed in Antwerpen

Iedere woning is exclusief: uniek door de locatie, geschiedenis en/of architectuur. De verkoop hiervan vergt de kennis en ervaring van een vastgoedspecialist. Ben je op zoek naar een prachtige woning in de Belgische havenstad Antwerpen, dan ben je bij dit vastgoedbedrijf aan het goede adres.

 

In Antwerpen wonen

Steden hebben van oudsher al een positieve uitwerking op vooral jonge mensen. Wonen in een stad biedt immers wel wat voordelen. Er is een nabijheid van allerlei diensten en je bent er zeker van een rijk sociaal-cultureel leven te kunnen leiden. Ook is Antwerpen een cruciaal knooppunt voor de Belgische economie met zijn ligging aan de haven en drie grote autowegen. Hierdoor heeft Antwerpen ook een grote bereikbaarheid met de rest van België, maar ook met Nederland. Twee uurtjes rijden en je bent alweer in Utrecht. Antwerpen staat echter vooral bekend om zijn gezelligheid. Ondanks het feit dat het een havenstad is, bruist de Belgische stad met zijn vele cafés en restaurants, vele winkels en de oude Antwerpse Zoo. 

 

De huizenprijzen

Het enige nadeel in Antwerpen is de hoge huizenprijs. De vraag naar appartementen en woningen is nog steeds ontzettend groot. De binnenstad zit volledig ingekapseld tussen de Schelde, haven en de ring. De huizenprijzen stijgen ieder jaar nog. Na Brussel is Antwerpen de grootste groeier. Voor een appartement betaal je al snel €182.000 en voor een woonhuis circa €250.000. Voor exclusief vastgoed moet je al een bedrag rekenen van rond de €500.000.

 

Je online etalage voor exclusief vastgoed

Ben je op zoek naar een villa, luxe appartement, kastelen of herenhuizen in de buurt van Antwerpen, die nieuw op de markt zijn? Dan ben je bij Heylen Exclusief aan het juiste adres voor het nieuwste en luxueuste huizenaanbod in de Belgische havenstad. Bij dit vastgoedbedrijf kun je eveneens jouw particuliere woning te koop aanbieden of te huur plaatsen. Nog niks gevonden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zodat je direct op de hoogte bent van de beste primeurs in jouw segment. 

You Might Also Like