Huis

Een tweede huis in het buitenland, wat dacht je van de Spaanse kust?

17 september 2019

Voor mensen die zich een tweede huis in het buitenland kunnen veroorloven in Spanje nog altijd een populaire bestemming. Sommige mensen kiezen ervoor om permanent te emigreren naar het buitenland. Andere mensen kiezen ervoor om een tweede woning in het buitenland aan te schaffen waar ze in de vakantieperiode kunnen verblijven. Het laatste heeft als voordeel dat je de woning voor een deel van het jaar kan verhuren. Waardoor je niet alleen je kosten eruit hebt maar wellicht zelfs nog geld kunt verdienen op je onroerend goed in Spanje. Vanwege de stijgende populariteit van Spaanse steden, zoals Valencia, kan je ook op de lange termijn winst behalen doordat het vastgoed in waarde zal stijgen de komende jaren.
Steeds meer mensen kopen een tweede huis in het buitenland
Omdat het weer wat beter gaat met de economie zijn er steeds meer mensen die zich het kunnen veroorloven om te wonen in het buitenland. Spanje hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. De prijzen van vastgoed in Spanje liggen vaak lager dan in Nederland gemiddeld als we kijken naar koopprijzen per vierkante meter. Dat is echter niet de enige reden. Het fantastische klimaat in landen zoals Spanje zorgt vooral voor de aantrekkingskracht. Naast Nederlanders zijn er ook veel Britten in Spanje te vinden.

 


De Spaanse kustregio’s zijn populair

De meeste vakantiegangers zijn te vinden aan de Spaanse costas. Deze regio’s zijn niet alleen populair onder toeristen. Maar ook onder buitenlanders die zich permanent in Spanje willen vestigen. Je hebt hier bijna het halve jaar zon. Daarnaast zijn het goede eten, de vriendelijke mensen en de prachtige stranden natuurlijk ook redenen om voor de Spaanse kustregio’s te kiezen.

 

Koop een huis in Spanje

Wil je meer weten over het kopen van een huis in Spanje? Volg de link in dit artikel. Je komt uit bij een Nederlandse makelaar die zich gespecialiseerd heeft in het helpen van Nederlanders en ook Belgen aan een woning aan de Spaanse costa’s. Wacht niet langer en wellicht heb jij binnenkort ook je droomhuis in het buitenland gevonden!

 

You Might Also Like