Vloeren

Zo bescherm je je nieuwe vloer

17 september 2019

Wanneer je een nieuwe vloer in je woning hebt aangebracht is het van belang om deze goed te onderhouden zodat je er nog lang van kunt genieten. Om dit een stukje gemakkelijker te maken kan je er ook voor kiezen om op het begin de vloer te beschermen met een wax of een ander beschermingsmiddel voor vloeren. Een nieuwe vloer beschermen wordt steeds vaker gedaan zodat het onderhoud een stukje makkelijker is op de lange termijn. We vertellen je graag wat meer over hoe je de vloer zo goed mogelijk van kan houden.

Vloer regelmatig schoonmaken

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, het is van belang om je vloeren regelmatig schoon te maken. Wacht je er te lang mee, dan kan het vuil zich ophopen en dat zorgt ervoor dat het weer moeilijker is om te verwijderen. Het is daarom van belang om het goed bij te houden. Maak je vloeren regelmatig schoon met reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor jou type vloeren. We vertellen graag waar je op moet letten want je kan niet alle reinigingsmiddelen op alle type vloeren gebruiken.

 

De beste reinigingsmiddelen

Wil je zeker weten dat je de beste reinigingsmiddelen voor jouw vloer in huis hebt? Verdiep je dan goed in de mogelijkheden van het beschermen, onderhouden en reinigen van vloeren. Kijk bij Care4floor. Voor ieder type vloeren is er namelijk weer een ander reinigingsmiddel dat hier het meest geschikt voor is. Er zijn een aantal merken die er bovenuit springen. Het meeste bekende merk op het gebied van reinigingsmiddelen voor vloeren HMK. Andere bekende merken voor het beschermen en schoonmaken van vloeren zijn Bellinzoni en Carolin Zeep.

 

Advies op het gebied van vloeren reinigen

Kom je er niet helemaal uit of wil je zeker weten wat het beste reinigingsmiddel voor de ondergrond in jouw woning of bedrijfsruimte is? Neem contact op met specialisten van een vloerenbedrijf en laat je inlichten over de mogelijkheden om je vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Of neem gelijk een kijkje op de webshop en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan specialistische reinigingsmiddelen voor vloeren.

You Might Also Like