Styling

Tips om rvs te gebruiken in je interieur

17 april 2021

Het gebruik van roestvrijstalen (rvs) meubels en objecten in woningen heeft de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Zowel woningeigenaren, meubelexperts als binnenhuisarchitect kiezen steeds vaker voor het gebruik van rvs meubels en spullen van Steelpoint International om woonkamers, hallen, keuken en eetkamers te decoreren. vs is prachtig materiaal, omdat het niet dof wordt en mooi blijft glanzen. Dit klinkt allemaal misschien eenvoudig, maar hoe kun je rvs op een praktische en stijlvolle manier inzetten om je interieur een update te geven? Hieronder geven we je handzame tips om optimaal gebruik te maken van rvs in jouw woning, kantoor, vakantiehuisje of bedrijfspand!

Gebruik rvs in de badkamer voor meer stijl en charme

Een van de beste plekken in je woning om rvs materiaal van Steelpoint International te gebruiken, is de badkamer. Rvs is goed bestand tegen nattigheid en vochtige omstandigheden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je te maken krijgen met roest. Fraai is bijvoorbeeld een regendouche van rvs of een strakke en moderne rvs kraan. Je badkamer ziet er na zo’n update ineens een stuk eigentijdse en luxueuzer uit!

Pak de deurklinken aan en geef die een frisse look

Een goed startpunt om meer rvs van Steelpoint International in het interieur te verwerken, zijn de deurklinken. Door je oude kunststof of ijzeren deurklinken te vervangen door rvs krijgt je woning een gave, industriële en moderne look. Fijn aan rvs deurklinken is daarbij ook dat ze bij elk soort deur, onafhankelijk van de kleur, altijd mooi uit de verf komen. En, ook niet onprettig: je deurklinken glimmen altijd en zien er ook na jarenlang gebruik nog als nieuw uit.

Ook voor de verlichting kun je gebruikmaken van rvs

De laatste jaren is rvs ook een geliefd materiaal geworden onder fabrikanten van verlichting en armaturen. Kies daarom voor lampenkappen en armaturen van rvs. Extra mooi aan rvs verlichting is dat het licht prachtig op het roestvrij staal straalt, at zorgt voor een fraai visueel effect.

Ook de keuken kun je van rvs voorzien

Ten slotte is ook de keuken een populaire plek om rvs te gebruiken. Niet alleen worden keukenkranen en handvatten van kastdeurtjes van rvs gemaakt, maar ook zijn de wasbak en zelf het keukenblad onderdelen die steeds vaker in rvs-uitvoering verkocht worden. Kortom: qua rvs in je interieur is er veel keuze!

You Might Also Like