Styling

De vele opties met een boomstam tafelblad

20 december 2018

Een boomstam tafelblad is niet alleen sfeervol voor in huis, maar het is ook nog eens een natuurlijke en creatieve tafel! Je hebt tal van opties wanneer je dit tafelblad wilt aanschaffen. Als je graag creatief bezig bent kun je zelf aan de slag gaan, maar ook kant en klaar kopen is gewoon mogelijk! Kies voor een uniek meubelstuk in huis en lees hier alle mogelijkheden die je hebt met een boomstam tafelblad.

Waar kun je een boomstam tafelblad kopen?

Er zijn verschillende plekken waar je terecht kunt voor een boomstam tafelblad. Bij woonwinkels zie je steeds meer houten meubels, en dus ook boomstam tafelbladen vind je hier. Maar als je echt veel keuze wilt, is het slim om online te kijken. Je komt hier dan een flink aantal webwinkels en bedrijven tegen die boomstamtafels verkopen in allerlei soorten, vormen en maten. Ga je zelf een boomstamtafel maken? Dan is het aan te raden om langs de houthandel te gaan. Hier koop je een mooi houtsoort van goede kwaliteit waar jij je tafelblad van kunt maken. Voor een boomstam tafelblad op maat ga je langs een meubelmaker.

De verschillende houtsoorten voor je tafelblad

Er zijn zoveel verschillende houtsoorten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is daarom lastig om zelf te bepalen welke houtsoort je nodig hebt voor het maken van je boomstam tafelblad. Niet iedere houtsoort is namelijk geschikt om te gebruiken voor het maken van meubels. Bij de houthandel weten ze precies welke soort jij het best kunt gebruiken. Hier kunnen ze je ook vertellen hoe je het hout moet onderhouden en welke producten je daarvoor moet gebruiken. Op deze manier krijg je goed advies én kun je heel lang genieten van je zelfgemaakte boomstamtafel.

De kosten van een boomstam tafelblad

Een boomstam tafelblad kan duur zijn, dit ligt natuurlijk aan de houtsoort die je kiest en hoe groot de tafel precies wordt. Maar om de kosten van te voren goed te berekenen kun je verschillende dingen doen. Ten eerste is het slim om offertes aan te vragen bij verschillende meubelmakers of houthandels zodat je weet hoeveel je kwijt bent voor het hout of het laten maken van het tafelblad. Wanneer je online kijkt zie je vaak al direct prijzen staan, maar als je verder kijkt zul je ook zien dat er regelmatig acties en kortingen zijn waar je van kunt profiteren!

Online boomstamtafel bestellen

Als je een boomstam tafelblad wilt aanschaffen heb je natuurlijk ook de keuze om dit kant en klaar te kopen. Dit kun je gemakkelijk online regelen, zonder dat je hier veel tijd in hoeft te steken. Het is belangrijk om van te voren de afmetingen goed te weten, zodat je niet het risico loopt dat je de verkeerde maat koopt. De tafel kun je bestellen bij een meubelmaker, maar ook bij een woonwinkel. Jouw boomstam tafelblad wordt, afhankelijk van de winkel, binnen een aantal dagen thuisbezorgd en dan kun je er volop van genieten. Als je hem op maat laat maken kan het vanzelfsprekend wat langer duren.

Meer informatie op de website van Woodindustries

You Might Also Like