Styling

De favoriete kleuren voor het pimpen van je woonkamer!

8 november 2021

Denk je wel eens: nou ik ben echt toe aan een nieuw kleurtje op de muur? Dat snappen we! Ben je  er helemaal klaar mee met wat er nu op de muur zit? Maar weet je nog niet wat je precies wilt? Hieronder geven wij je de perfecte kleur, passend bij de woonstijl die jij wilt creëren. Alles wat je nodig hebt om je woonkamer mee op te spicen!

Sikkens RIJKS zacht groen

Een zachte kleur in een prachtige groentint. Deze kleur heeft een grijsgroene ondertoon en is zeer geschikt wanneer je een botanische of industriële sfeer aan je woonkamer wilt geven. Door hem te combineren met Sikkens RIJKS puur groen geef je een wat donkere, warme sfeer aan je woonkamer. Combineer deze kleur met een witte basis voor een rustige ruimte, zo haal je de Scandinavische woonstijl in huis.

Flexa Midden Zandstrand

Flexa Midden Zandstrand is een rustige neutrale kleur uit de Flexa collectie. Deze past perfect in een modern interieur. Combineer hem met wit en je hebt een strakke maar sfeervolle woonkamer. Je kan ook Midden Zandstrand gebruiken als basis en de kleur combineren met een accentkleur. Bijvoorbeeld met een donkere taupe kleur, zo creëer je een warme sfeer in je woonkamer.

Sikkens RIJKS puur rood

Speel met licht en donker met RIJKS puur rood. Een mooie donkerrode kleur met een vleugje bruin erin verwerkt. Een echte accentkleur die zeker zal stralen in je woonkamer! Deze collectie is enorm populair en prachtig om te combineren met Sikkens RIJKS zacht rood of zacht oker. Voor de echte bohemian lover is dit dé perfecte kleur voor die Ibiza vibe.

Brave Ground

Houd je meer van een basic inrichting? Dan is Brave Ground een hele goeie kleur om mee te experimenteren. Brave Ground is namelijk muurverf in een warme bruintint die zorgt voor warmte en gezelligheid. Laat deze als accentkleur fungeren in combinatie met alleen maar wit. Zo creëer je een warme en natuurlijke sfeer in je huis. Daarnaast kan je deze kleur ook toepassen in een landelijke woonstijl in combinatie met een lichte taupe kleur.

Sikkens V0.47.19

Wil je graag een klassieke woonstijl aanhouden? Dan is Sikkens V0.47.19 een perfecte kleur voor jou! Een donkerblauwe tint die warmte en diepte geeft aan je woonkamer. Prachtig als je voor een classy look gaat! Combineer hem met witte muren en gebruik gouden accessoires om het helemaal af te maken.

Met deze kleuren kun je zeker aan de slag om je woonkamer een nieuwe look te geven. En of je nou gaat voor een Bohemian look of een Scandinavische woonstijl; goede verf is belangrijk wanneer je gaat schilderen. Ga voor professionele verf in plaats van verf uit de bouwmarkt, hiermee krijg je echt het mooiste resultaat. 

You Might Also Like