Grote klussen

Hoe tijd en geld besparen bij het klussen?

18 december 2018

Gaat u klussen en wilt u tijd en geld besparen? Bestel uw bouwmaterialen bij de  online bouwmarkt. We kopen steeds meer online. Wel zo gemakkelijk! Bereid je klus goed voor op het moment dat het uitkomt. Vroeger huurde je een boedelbak of leende je er een van een vriend of kennis. Wat bespaart de meeste tijd? Het een en weer rijden naar bouwmarkten. Bij het online bestellen is dat niet meer nodig!

Bij online bouwmaterialen kopen kun je zelf de gewenste leverdatum kiezen. Afrekenen kan via IDeal en andere betaalmethoden is zo geregeld. Geen lange wachttijd aan de kassa dus! Track & trace informatie wordt vaak verstrekt zodat je weet wanneer alles wordt bezorgd.

3 voordelen van de online bouwmarkt

  1. Op elk moment bestellen
  2. Prijzen vooraf bekijken en vergelijken.
  3. Thuisbezorgd

Oriënteren en vergelijken

Ga je graag goed voorbereid aan de slag? Bekijk bouwmaterialen online. Je kunt zien wat hoe het materiaal er uit ziet,  download meteen de  productinformatie of bekijkt een video. Omdat je de tijd hebt kun je meteen nadenken of je alle spullen hebt voor je klus.

Vooraf wil je graag weten waar je aan toe bent. De kosten van de verbouwing wil je in ieder geval globaal uitrekenen. De prijzen van alle materialen kun je in webshops meteen bekijken. Je weet vooraf wat de kosten zijn. Let er wel op of prijzen inclusief of exclusief btw zijn. De verzendkosten zijn ook de moeite waar om te vergelijken. Net iets minder betalen voor hout of platen, maar dan bezorgkosten betalen kun je duurder uit zijn dan een webshop met gratis bezorgen. 

Wanneer bestellen?

Heb je een keuze kunnen maken dan is de levertijd ook van belang. Is het materiaal op voorraad of moet je rekening houden met een aantal dagen of weken levertijd. Het goede nieuws is dat er bouwmarkten zijn met ruime voorraad. Vaak is vandaag besteld als binnen een of twee dagen geleverd.

Tip: Bestel je materiaal aan het van de week, dan kun je het op vrijdag laten leveren. Je kunt dan op zaterdag meteen aan de slag!

Ben je overtuigd van de voordelen? Laat dan ook je bouwmaterialen door de bouwmarkt thuisbezorgen.

You Might Also Like