Styling

Black Friday deals 2022

29 april 2022

Black Friday keert elk jaar weer terug en zo ook in 2022. Black Friday zal in 2022 vallen op 25 november. Op deze vrijdag en de dagen hieromheen kun je overal de beste koopjes en acties vinden. Veel winkels en merken doen mee aan deze acties. Deze kortingsdag is overgevlogen vanuit Amerika, waar het oorspronkelijk de drukste winkeldag is die valt na Thanksgiving. Het succes is elk jaar weer groot, beide voor winkeliers en winkels en dus werd het fenomeen in Europa ook overgenomen. Hier kun je al een paar jaar genieten van de beste Black Friday deals.

 

Black Friday Mediamarkt verwachtingen

Elk jaar weer doen er de beste winkels en merken mee aan Black Friday. Een van deze winkels is de Mediamarkt. Hier kun je alles op het vlak van technologie kopen, van spullen voor in je huishouden zoals wasmachines en vriezers, tot navigatie, airfryers, mixers, telefoons, tablets, computers en nog veel meer. Deze technologische snufjes zijn elk jaar weer populair en Mediamarkt is een van de winkels die de beste deals op dit vlak aanbiedt. Dan kun je dus eindelijk die telefoon of speciale koelkast voor een stuk lagere prijs kopen. Wacht dus nog even tot Black Friday.

 

Bereid je goed voor op Black Friday Mediamarkt met deze tips

Je goed voorbereiden op Black Friday is het halve werk. Omcirkel sowieso de dag 25 november in je agenda. De dagen hiervoor en erna zullen waarschijnlijk ook in het teken staan van Black Friday bij Mediamarkt. Houd daarnaast een lijstje bij met dingen die je graag zou willen hebben, zoals een bepaalde telefoon of andere technologie. Zo weet je tegen de tijd dat Black Friday eraan komt wat je graag wilt hebben en kun je sparen voor dit product. Houd de beste Black Friday deals in de gaten en scoor zo heel snel je deal voor de drukte begint.

You Might Also Like