Huis

Industriële eettafels als aanvulling op uw woonkamer

19 november 2020

Tegenwoordig is industrieel de trend in de Nederlandse keukens en woonkamers. Steeds meer zijn producten zoals vintage salontafels of landelijke kasten te vinden in het interieur. Producten die perfect passen bij de stijlthema’s van nu; vintage, industrieel, retro en landelijk. Industriële eettafels kunnen extra karakter geven aan uw interieur. Eettafels zijn tegenwoordig één van de belangrijkste meubels in het interieur. Het is de plek waar het gezin samenkomt om de dag door te bespreken. Daarnaast wordt het tegenwoordig ook gebruikt als studeer- of werkplek. Een industriële eettafel is een échte eyecatcher. Het vormt een centraal element in uw interieur en is een ware aanvulling voor elke keuken of woonkamer. 

Welke industriële eettafel past bij u?

Er zijn verschillende vormen en stijlen die zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Voor een eettafel is het ten eerste belangrijk dat het functioneel is. Er moet voldoende ruimte zijn om te kunnen eten én werken. De vorm van de tafel is afhankelijk van uw wens. Een ronde tafel creëert ruimte en kan handig zijn als u weinig ruimte nodig heeft om te eten of werken. De meest voorkomende industriële eettafel is een rechthoekige tafel. Dit zijn langwerpige tafels waar vaak 6 tot 8 personen aan kunnen zitten. Naast het praktische gedeelte is het ook belangrijk dat de eettafel past bij het interieur. Industriële tafels zijn vaak gemaakt van massief hout. U kunt dit bijvoorbeeld combineren met andere meubels die ook zijn gemaakt van dit soort hout, zoals een vintage bijzettafel. Omdat er zoveel verschillende soorten industriële eettafels zijn, past er zeker één eettafel bij uw interieur. 

Maak uw interieur compleet

De industriële woontrend is gebaseerd op woonstijlen uit de 19e en 20e eeuw. Kenmerkend aan deze woonstijl zijn de ruwe, functionele vormen en materialen. Eikenhout is materiaal dat veel voorkomt in de industriële stijl. Het geeft een speciale uitstraling aan het interieur, vooral in combinatie de metalen die de industriële look geven. Een industriële eettafel is te combineren met vele meubels, bijvoorbeeld stoelen of kasten. Daarnaast is een vintage bijzettafel een fraaie aanvulling op uw “industriële” woonkamer. Omdat de industriële look heel populair is, is er een breed aanbod die past bij uw inrichting. Maak uw interieur compleet met andere industriële meubels.  

You Might Also Like