Huis, Inrichting, Sfeer

Ontdek talloze mogelijkheden wat je kan doen met canvassen

13 april 2018

Ben je net als mij niet tuk op schilderijen en op zoek naar wat anders? Dan bieden canvas schilderijen een geweldig alternatief. Een strakke uitstraling, niet de nadelen van een schilderij en veel keuze in mogelijke afwerkingsvormen, dat krijg je als je voor canvas kiest. Mijn canvassen bestel ik sinds een tijdje allemaal online. Op canvaswinkel.nl haal ik inspiratie en krijg ik al een heel tijdje de service die ik verwacht als ik een canvas bestel.

Naast de overzichtelijkheid van de site en het feit dat je na het ingeven van je afmetingen onmiddellijk de prijs krijgt, heeft canvaswinkel.nl ook heel wat keuze. Ik hou er wel van om verschilende canvassen te combineren in mijn interieur. Zo heb ik al een aantal foto’s op dibond hangen, eentje op plexi en een zelfklevend doek. Je kan al deze mogelijkheden en oplossingen vinden op de site van canvaswinkel.nl. Dat vind ik wel makkelijk want zo hoef ik niet het internet af te speuren en elke canvas of foto afzonderlijk te bestellen.

Levensechte kwaliteit

Ik sta er nog altijd verstomd van als de canvas doeken toekomen. Of je nu kiest voor plexi, dibond of een gewone poster, de beelden sprankelen altijd. Volgens mij hebben ze daar een uitstekende drukkerij bij canvaswinkel.nl. Ik heb nog geen enkele slechte foto hangen. Verder las ik op hun site dat ze maar liefst 80 jaar kleurgarantie bieden op de canvassen. Nu zo lang overleef ik het zelf waarschijnlijk niet meer, maar zo is zelfs mijn nageslacht zeker van een kwalitatieve canvas. Sterk!

Sterk en makkelijk in onderhoud

Waar je bij een schilderij, als je het in goede staat wil houden, toch regelmatig wat op te spannen hebt is dit bij een canvas helemaal niet het geval. Ze blijven in topvorm, zonder het minste onderhoud. Een ander kenmerk van de canvassen van canvaswinkel.nl is dat ze waterbestendig zijn. Een ongelukje is zeker bij mij thuis snel gebeurd, maar dat kan allemaal geen kwaad. Geloof me als ik zeg dat je geen glas frisdrank over je schilderij wil hebben. Bij een canvas van canvaswinkel.nl vormt dit geen enkel probleem.

 XXL canvassen

Bij canvaswinkel.nl bestel je je formaat op de maat die jij wil. Maar XXL is ook mogelijk. Blijkbaar drukken ze foto’s op 4 meter x 2 meter, dat is groot, dat kan ik je wel vertellen. En dat zonder ook maar één spatje aan kwaliteit in te boeten. Ik heb in mijn woonkamer voor zo een XXL exemplaar gekozen en dat is werkelijk fantastisch. Het is het gespreksonderwerp van al mijn gasten en de kleuren zijn werkelijk subliem. Ik denk niet dat ik die canvas er ooit nog afhaal.

Canvaswinkel.nl kan ik dus aan iedereen aanraden. Niet alleen krijg je de nodige kleurgaranties, ze komen nog stipt hun afspraken na ook. Ik blijf in elk geval trouw mijn canvassen bij canvaswinkel.nl bestellen, ik zie geen enkele reden om te veranderen. Een perfecte service, een geweldige kwaliteit en prijzen die concurrentieel zijn.

You Might Also Like