Huis

3 tips voor het creëren van een stoer interieur

5 maart 2020

Eens in de zoveel tijd ben je toe aan iets anders in huis. Misschien wil je de muur achter de bank een ander kleurtje geven, ben je die ene kast spuugzat of is de badkamer hoognodig toe aan een flinke make-over. Met behulp van onderstaande drie producten kun jij een stoere uitstraling creëren binnen jouw interieur.

De kracht van betonlook verf

Wil jij je interieur wat meer power en kracht geven? Met betonlook verf creëer je een stoere look in jouw woon- of slaapkamer, badkamer of misschien wel in de keuken. Zoals de naam als zegt, geeft deze verf een betonnen uitstraling aan muren, meubels, vloeren en nog veel meer. Kies er bijvoorbeeld voor de trap in de gang te voorzien van betonlook verf. Zeker wanneer je een kale gang hebt zul je zien dat doormiddel van een betonlook trap deze er enorm uit gaat springen. Wil je iets meer pit in de slaapkamer? Verf dan bijvoorbeeld één muur met deze verf.

close-up, concrete, exterior

Oude meubels worden weer nieuw

Wanneer je niet voldoende budget hebt om nieuwe meubels aan te schaffen, kan chalk paint een enorme uitkomst zijn. Met deze snel drogende en makkelijk bruikbare verf, worden oude meubels omgetoverd tot geheel nieuwe exemplaren met matte uitstraling. Je kunt de verf zelf simpel aanbrengen zonder dat hier schuurwerk aan vooraf hoeft te gaan. Met behulp van Chalk Paint kun je jouw meubels een stoer tweede leven geven.

Yellow, White and Gray Background

Slijtvast, waterbestendig en stoer met een ruw randje

Met behulp van beton cire creëer je persoonlijkheid in elke ruimte. Deze ruwe betonlook zorgt voor een luxe en stoere uitstraling en is toepasbaar op vele ondergronden. Ben je handig aangelegd? Dan is het goed mogelijk zelf je wanden, vloer, meubels of keukenblad onder handen te nemen met de betonstuc. Door steeds dunne lagen van 2 a 3 millimeter aan te brengen en grote of juist kleine bewegingen te maken kun je zelf het gewenste effect bepalen. Doordat het waterdicht materiaal is, kun je ook gemakkelijk een stoere look creëren in het toilet, de keuken of de badkamer.

You Might Also Like