Huis

Foto’s in het interieur: 3 stylingtips

5 augustus 2020

Foto’s in het interieur zijn niet alleen persoonlijk, maar ook gezellig. Het geeft een ruimte gelijk een stijlvolle sfeer en uitstraling. Het verwerken van foto’s in het interieur kan nog best lastig zijn. Ze moeten namelijk wel bij het kleurenpatroon en de rest van je huis passen. Er zijn verschillende manieren om foto’s in het interieur terug te laten komen. Zo maak je bijvoorbeeld een echt statement met een groot portret van de kids. 

Een grote statement foto

Heb je een lievelingsfoto? Misschien eentje van de kinderen op vakantie of een foto met je partner? Een dierbare foto kun je extra groot laten afdrukken en vervolgens aan de wand hangen. Op deze manier creëer je een grote eyecatcher in het interieur. Je kunt de foto op verschillende manieren laten afdrukken. Denk bijvoorbeeld aan een canvas opdruk of kies voor een mooi fotokader. De plaats waar de foto komt te hangen is niet geheel onbelangrijk. Je kunt deze boven de bank hangen, maar ook in de hal of op de slaapkamer. 

Een gallery wall

Gebruik je Pinterest? Op dit platform zie je altijd de mooiste inspiratiefoto’s voorbij komen. Wij zijn dan ook helemaal fan van de gallery wall. Dit is een wand waarop verschillende foto’s of posters worden gehangen. Het maakt je interieur uniek en persoonlijk, omdat je zelf kunt kiezen welke foto’s je wilt gebruiken. Je kunt ook gerust leuke posters combineren met dierbare foto’s. We raden je aan om van tevoren goed te kijken welke afbeeldingen je het beste bij elkaar kunt plaatsen. Het is leuk om voor een specifiek thema te kiezen, maar het is ook heel goed mogelijk om verschillende stijlen te verwerken. 

Een decoratief plankje

Wil je een aantal foto’s subtiel verwerken in je interieur? Deze kun je natuurlijk ophangen aan de wand, maar het is ook leuk om deze op een plankje te zetten. Er zijn verschillende fotoplankjes verkrijgbaar in diverse lengtes. Zet een aantal foto’s in verschillende formaten op het plankje, deze zullen direct met elkaar verbonden zijn. Varieer het liefst met verschillende soorten lijsten of ga een bijpassend fotokader kopen. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zodat er voor ieder wat wils is. 

You Might Also Like