Huis

Apps die je helpen bij het inrichten van je huis

15 december 2016

Ben jij van plan om je woning binnenkort opnieuw in te richten? Dan moet je natuurlijk wel ongeveer weten wat er straks allemaal in je huis moet komen. Je kunt hiervoor een kijkje nemen in diverse woonwinkels, maar het is ook mogelijk om digitaal een indruk te krijgen. Je kunt natuurlijk kijken op het internet, maar tegenwoordig zijn er ook apps beschikbaar die je helpen bij het inrichten van je huis. Onderstaande apps zijn gratis te downloaden en bieden jou vast en zeker de helpende hand.

Home Design 3D

In deze app kun jij je eigen huis bouwen. Je kunt in eerste instantie een plattegrond maken van de verschillende ruimtes en deze vervolgens voorzien van het meubilair dat jij in de betreffende ruimte hebt staan. Wanneer je alles hebt ingericht, is het ook mogelijk om het resultaat in 3D te bekijken, zo krijg je direct een goede indruk.

Flexa

Ga je niet je hele woning verbouwen, maar wil je enkel een nieuw kleurtje op de muur? Dan kun je de Flexa-app gebruiken. Met behulp van de camera breng je de ruimte in beeld en vervolgens selecteer je een kleur. In de app wordt de kleur op de muur geprojecteerd, zodat jij precies kunt zien of de kleur staat bij de rest van het interieur.

Magicplan

Met behulp van deze app kun jij de vorm van een bepaalde kamer exact in kaart brengen. Je zet markeringen op de hoeken en de app maakt er vervolgens een plattegrond van. Plattegrond klaar? Dan kun je de ruimte gaan stylen. Als klap op de vuurpijl kun je jouw ideeën ook nog eens makkelijk delen met vrienden.

Neybers

Ook bij deze app breng je met behulp van de camera de hoeken van een ruimte exact in beeld. De app werkt de kamer vervolgens voor je uit, waarna jij helemaal los kunt gaan met de meubels en de bekleding van de vloer en muren.

You Might Also Like