Inrichting

Leuke ideeën voor de decoratie van je verjaardagsfeest

15 december 2016

De meeste mensen houden hun verjaardag volgens een vast patroon. Ze hangen wat slingers op en nodigen familie, vrienden, kennissen en buren uit voor een hapje en een drankje. Wil jij je verjaardag eens wat anders aankleden dan andere jaren? Dan kun je gebruikmaken van verschillende soorten decoratie. Nu zijn er veel decoratiemogelijkheden om je verjaardag tot een mooi en bijzonder feest te maken. Hieronder volgen enkele leuke ideeën voor de decoratie van je verjaardagsfeest.

Slingers

Dit is natuurlijk een standaard vorm van decoratie die veel mensen gebruiken wanneer er iemand jarig is. Slingers gaan vaak lang mee en ze zijn makkelijk op te hangen. De meeste mensen hebben vast en zeker wel ergens een schroefje of spijker in de muur zitten dat speciaal voor de slinger in de muur geslagen of geboord is. Met slingers weet je zeker dat er een feestelijke verjaardagsfeest ontstaat.

Themafeest

Wanneer je eens iets anders wilt dan standaard slingers, kun je ervoor kiezen om een bepaald thema aan je verjaardag te koppelen. In het geval van een kinderverjaardag kan dit bijvoorbeeld samengaan met een televisiefiguur waarvan je kind helemaal idolaat is. Voor een volwassene kun je bijvoorbeeld denken aan een muzikaal feest of een feest met een heuse dresscode. Bij een themafeest kun je jouw huis zo inrichten dat het direct duidelijk is wat het thema is. Zo weet je in ieder geval zeker dat het eens iets anders is dan een standaard verjaardagspartijtje.

Originele locatie

Verreweg de meeste mensen vieren hun verjaardag gewoon thuis. Wil jij eens iets anders? Kies dan voor een leuke, originele locatie. Hier scoor je vast en zeker punten mee. Indien je in de zomer jarig bent kun je bijvoorbeeld je tuin mooi aankleden en bij jou in de buurt zijn vast nog wel andere leuke plekjes te vinden om een verjaardagsfeestje te vieren. Wanneer jij de creativiteit in jezelf loslaat, komen er vast en zeker leuke ideeën naar boven om jouw verjaardag leuk aan te kleden.

You Might Also Like