Inrichting

Win een interieuradvies bij de aankoop van een bruin bankstel

4 november 2019

Wil je een interieuradvies winnen, dan moet je een bruin bankstel kopen. Het is een tijdelijke actie om zo het geven van interieuradvies te promoten. En natuurlijk het promoten van de bankstellen die worden verkocht. Soms is het wel eens lastig, als je een woning hebt en je niet precies weet hoe je hem moet inrichten. Het krijgen van interieuradvies kan dan helpen. Bij de aankoop van een bruin bankstel maak je kans op een interieuradvies. Het wordt gegeven door een klein bedrijf wat interieuradvies op maat geeft. Het bedrijf bestaat uit een klein team met diverse interieurontwerpers die elke zijn specialisme heeft op verschillende woonstijlen.  Met deze actie wordt het bedrijf in de schijnwerpers gezet.
 
 Een bruin bankstel als basis in het interieur
De organisatie geeft  interieuradvies aan klanten in heel Nederland.  Ze geven advies, maken een ontwerp, realiseren het ontwerp en stylen jouw woning. Het bruine bankstel wat je hebt gekocht wordt als basis genomen voor een ontwerp. Tijdens een interieurontwerp worden al jouw woonwensen, andere bestaande meubels  en voorkeur voor stijlen verwerkt in een heel nieuwe concept. Met een bruin bankstel en wat nieuwe accessoires of een andere kleur wordt er een hele nieuwe sfeer gecreëerd. De interieurontwerpers zijn goed in hun werk, ze kijken naar de indeling van de woning, kleuren, materialen, meubelen, verlichting en natuurlijk de styling.  Dat alles wordt meegenomen in het ontwerpen en zo kunnen ze een verassend totaalplaatje maken waardoor je weer woning ineens heel anders eruit. En dat allemaal door het kopen van een nieuw bruin bankstel.  
  
Meer dan alleen Interieuradvies
Het winnen van een interieuradvies is leuk, maar wat doe je erna ermee? Ga je er mee aan de slag of blijft het bij een advies? Voor dat laatste hoef je niet bang te zijn. Bij dit bedrijf krijg je een plan wat kant en klaar is uitgewerkt zodat je zelf meteen aan de slag kan. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je alleen maar dure materialen of meubels nodig hebt, want dat is niet het geval. Veel van de voorgestelde producten kun je zelfs in de winkel kopen waar je ook het bruine bankstel hebt gekocht Wil je liever helemaal zelf geen energie steken in de make over van je woning en wil je liever een kant-en-klare woning? Dat kan ook, de interieurontwerpers helpen je dan ook met de uitwerking ervan. Zo kunnen ze meubels, accessoires, verf en andere materialen kopen die ze in het interieuradvies hebben voorgesteld. Je profiteert dan ook gelijk nog eens  van aantrekkelijke kortingen die ze krijgen als ze voor jou de meubels en andere spullen inkopen. Dat is een extra win-win situatie.

Hoe maak je kans op een interieuradvies?
Om kans te maken op het winnen van een interieuradvies moet je een bruin bankstel aanschaffen. Bij de aanschaf van een bruin bankstel krijg je een waarde cheque die je kunt verzilveren online. Je maakt op die manier kans op een interieuradvies. Wil je liever niet de kansen afwachten maar gelijk een interieuradvies boeken? Dat kan ook. Neem vrijblijvend contact met het interieurbedrijf of. Ze komen graag langs voor het geven van interieuradvies of het plannen vaneen kennismaking om jouw wensen te bespreken. 

 

Gastblog door: Bankstellenshop.com

 

You Might Also Like