Huis, Inrichting

Tips voor het verbouwen van je badkamer

4 april 2018

Het is zo ver, je gaat de badkamer aanpassen, maar hoe moet je eigenlijk beginnen? Hierbij een aantal tips om jouw badkamer tot jouw droombadkamer aan te passen.

Begin

Begin altijd met een moodboard, zoek op internet leuke dingetjes uit wat jij graag zou terug zien in jouw badkamer. Print deze plaatjes uit en plak ze op 1 papier samen zodat er één geheel ontstaat. Bedenk wat jouw wensen zijn, kies een stijl en een kleur waar jij je badkamer graag in wil zien.

Daarna

Maak een inrichting voor je badkamer en houd deze realistisch. Meet de maten, kijk naar de deuren en kijk naar waar ramen zitten. Dit zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. Kijk ook hoe de leidingen liggen, want mocht je deze willen veranderen komen er gelijk ook een hoop extra kosten bij. Zoek alles precies uit, anders kom je voor verrassingen te staan. Natuurlijk kan dit er ook voor zorgen dat je huis meer waard wordt. Met een nieuwe functie van Funda kan je tegenwoordig berekenen wat je woning waard is.

Keuzes

De keuzes blijven komen, want er zijn natuurlijk super veel opties. Wat voor toilet wil je? Wil je een bad of een douche? En als je een douche wil, wat voor douche? Maar ook grote tegels, kleine tegels, mat of glanzend? Er zijn oneindige opties.

Accessoires

Vergeet daarbij niet de badkamermeubels, waar laat je je handdoeken? Waar laat je al de extra badspullen? Zorg dat je een handdoekrek hebt en een kastje voor extra spullen. Denk aan hoeveel opbergruimte je nodig hebt en dat deze ook bij jouw stijl past.

Dit zijn veruit de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je je badkamer aan wil passen. Heb je nou nog meer informatie nodig? Kijk dan eens op bouwaanrader. Zij helpen je met van alles! Succes!

You Might Also Like