In en rondom huis

Lifehacks voor in huis

4 april 2018

Met deze handige oplossingen voor problemen die je altijd meemaakt in je huis, wordt het alledaagse leven een stuk makkelijker. Dit zijn een aantal tips die zorgen dat jij nóg makkelijker kunt leven in jouw huis.

Elastiek

Ben je je huis aan het opknappen? Doe een elastiek om een verfblik heen, zo kun je verfdruppels voorkomen. Zorg dat de lijn gespannen is. Hierdoor kun je gemakkelijk de verfkwast afdoen zodat er geen verfdruppels terecht komen op de grond.

Spijker & de kam

Na het verven wil je eigenlijk wel een leuk schilderijtje ophangen toch? Sla je ook wel eens op je duim als je een spijker in de muur wil slaan? Gebruik een kam. Doe de spijker door de kam, en houdt de kam vast, die verder weg zit. Hierdoor kun je best een keer misslaan zonder dat je duim er de dupe van is ?

Die eeuwige kabels

Tegenwoordig hebben we voor alles kabels, telefoon, laptop, camera, van alles. En als ze door elkaar raken zijn de rapen echt gaar, het duurt 4992 jaar om ze uit elkaar te halen. een handige tip voor de kabels is datje ze in een grote doos bewaard. En dan rol je elke kabel zo op dat er een wc rolletje doorheen past. Orden ze daar netjes, en je kunt het rolletje er zo uit pakken, de kabel gebruiken en daarna weer terug in doen. Probleem opgelost!

Deze tips zien er heel simpel uit, en dat zijn ze eigenlijk ook. Ze zijn mogelijk voor ieder huishouden om ze te gebruiken en we hopen dat jij ze ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Kijk voor meer tips over wonen op woonkanjer, daar word je vast wijzer van!

You Might Also Like