Grote klussen

Weg met je puin.

30 maart 2018

Regiocontainer

Voor groot onderhoud aan of zelfs verbouwing van je woning kun je altijd wel wat hulp gebruiken, zelfs al doe je het alleen. Deze assistentie kan bestaan uit een handige plek om je afval te deponeren, zoals een betrouwbare afvalbak van Regiocontainer! Door hier de onnodige overblijfselen van je klus in te gooien, houd je voor jezelf altijd voldoende werkruimte over. Je kunt bij ons kiezen uit containers van tussen de 3 m3 en 40 m3, afhankelijk van de grootte van je project en de ruimte die beschikbaar hebt.

En als je bak eenmaal vol is, dan zijn wij nooit ver uit de buurt! In het huurcontract van de container wordt namelijk vastgelegd hoe vaak wij deze komen ledigen. Zo heb je altijd genoeg plek om je afval in kwijt te kunnen. En wil je tijdens je klus meubilair en andere kostbaarheden beschermen? Dan is een opslagcontainer precies wat je zoekt. Ook deze kun je in verschillende formaten voordelig huren bij Regiocontainer.

Afvalcontainer huren

Door je werkruimte vrij te houden van afval, lever je je droomhuis extra snel op. Zeker daarom is het absoluut verstandig om een afvalcontainer te huren bij Regiocontainer. Hierin kunnen onder andere hout, schoon puin, steen en grofvuil in worden geworpen. Op onze overzichtelijke website staat duidelijk aangegeven wat er allemaal wel en niet in de bak mag. Het toegestane afval vooraf sorteren is echter niet nodig. Dit doen wij voor je!

Bij Regiocontainer betaal je all-in prijzen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Het gehele kostenplaatje hangt af van de soort container en de gewenste grootte. Bij de prijs zijn btw, milieutoeslag, halen en brengen van de bak, verwerking van het afval en zes weken huur inbegrepen! In overleg kan de lengte van de huurperiode worden aangepast.

Wil je snel een afvalcontainer huren? Bestel dan vandaag, zodat ie de volgende werkdag op je stoep staat! Ook op zaterdag komen we je container langsbrengen. En als er nog meer haast geboden is, is levering op de dag van reservering ook mogelijk! Op de service van Regiocontainer kun je vertrouwen.

You Might Also Like