Huis

Handvorm tegels

21 juli 2020
paalmuts

Deze tegels geven een unieke uitstraling aan je huis, want ze zijn klassiek en landelijk in één tegel. Handvorm tegels zijn geglazuurd en hebben een golvend effect in zich, waardoor ze erg authentiek zijn. Met hun golvende karakter bij de randen staan ze ontzettend mooi in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Door de golvende randen van de tegels, lijkt het net of ze met de hand gemaakt zijn, daarom heten ze handvorm tegels. Ze zijn geschikt voor aan de muur, in elke gewenste kamer. Deze tegels hebben de voordelen van de bekende keramische tegels, wat ze erg populair maakt. De kleuren waarin de tegels beschikbaar zijn, zijn erg uniek. Doordat de tegels meestal geglazuurd zijn, hebben ze een mooie klassieke uitstraling.

Tegels combineren in huis

Tegels in huis kunnen leuk gecombineerd worden, neem bijvoorbeeld een aantal verschillende tegels samen en er ontstaat een mooi, uniek patroon. Handvorm tegels zijn wandtegels voor in elke ruimte in huis. De mogelijkheden met deze tegels zijn groot, ze kunnen in elke kamer geplaatst worden, in veel kleuren besteld worden, met vanalles gecombineerd worden en zijn in vele maten verkrijgbaar. Handvorm tegels hebben de voordelen van de keramische tegels die zo bekend zijn om hun voordelen. Namelijk dat ze slijtvast zijn, duurzaam, makkelijk schoon te maken, geschikte combinatie met vloerverwarming en ga maar door. Dit maakt ze natuurlijk erg aantrekkelijk voor veel mensen.

Unieke tegels

Handvorm tegels zijn unieke tegels die bij iedereen in huis mooi zouden staan. De voordelen van keramische tegels maken ze helemaal geschikt voor iedereen. Het is een tegel met een klassieke uitstraling, die beschikbaar is in vele kleuren, maten en patronen. De keuze is groot en zo vindt iedereen een passende tegel voor in huis. Dat ze makkelijk schoon te maken zijn is toch wel een van de grootste voordelen, heb je weinig tijd? Of maken de kinderen de tegels continu vies? Geen probleem, want ze zijn zo schoon. Unieke handvorm tegels met een mooie uitstraling, geschikt voor elke wand in huis. Deze tegels kunnen de kamer net die kleine boost geven aan de uitstraling van het gehele huis.

Handvorm tegels bestellen

Het bestellen van handvorm tegels hoeft niet moeilijk te zijn, het kan gemakkelijk op internet of in een showroom. Wat vaak wel lastiger is, is het berekenen van de hoeveelheid tegels die je nodig hebt. Het is natuurlijk een beetje zonde als je te veel hebt, maar ook onhandig als je te kort komt. Wel kun je beter te veel dan te weinig hebben. Het handigst is als je de ruimte die betegeld moet worden berekend, en dan zo’n tien procent meer besteld. Dit is omdat er ook nog snijverlies is tijdens het plaatsen. Zo heb je in ieder geval genoeg tegels. Als je bij het bestellen van de handvorm tegels maar niet kan kiezen uit alle mooie tegels, laat je dan eens inspireren door het internet of in de showroom. Het vragen om advies aan een specialist kan ook fijn zijn, die hebben er verstand van en geven advies op maat.

You Might Also Like