Uncategorized

Black Friday bij kledingwinkels

14 september 2017

Nieuwe garderobe nodig? Black Friday is de perfecte dag om kleding te shoppen. Diverse Nederlandse kledingwinkels geven dan extra kortingen. Ben je fan van H&M, dan kun je daar waarschijnlijk wel wat artikelen voor de helft van de prijs vinden. Houd vooral ook de Black Friday aanbiedingen van de Bijenkorf in de gaten. Want dit is je kans om je slag te slaan om iets te kopen van merken als Armani, Marc Jacobs en Hugo Boss. Ook bij River Island is er 50% korting bij geselecteerde kledingstukken. Bij winkels als Asos en Mango kun je jouw favoriete jurk, broek of schoenen met 20% korting aanschaffen.

15% tot 30% korting op kleding
Bij Zalando kun je waarschijnlijk 15% of 20% korting met misschien gratis verzendkosten verwachten. Let op: sommige merken kunnen uitgesloten zijn van de actie en er kan een minimale bestelwaarde aan vast zitten van bijvoorbeeld 80 euro. Black Friday is ook hét moment om een mooi lingeriesetje met bijvoorbeeld 25% of 30% korting aan te schaffen, want Hunkemöller doet ook mee deze dag. Heb je nog nieuwe sportkleding nodig? Ook veel sportwinkels en merken geven kortingen. Merken als Nike, Adidas en Reebok houden ook een Black Friday sale, sla dus snel je slag voor bijvoorbeeld 20% of 30% korting.

 

Goedkope kindermerkkleding
Nog een andere reden om voor kleding te kijken zijn de kids. Neem een voorbeeld aan Janske van den Broek, een blogger die al vele leuke merkkleding voor haar kleintjes heeft gescoord op Black Friday. Toch weer een extra dag waarin je kunt rondneuzen naar betaalbare nieuwe outfits. Het zal je misschien verbazen hoeveel webshops met kinderkleding in het assortiment al eerder hebben meegedaan aan Black Friday. Het vermoeden is dat ze dit blijven doen. Zoals HEMA, Noppies, Kleertjes.com, Kindermodehuis.nl, Wehkamp, Sneakertjes.nl, Ik Ben Zo Mooi, En Las Nubes, Noe & Zoe, Style Your Mini, Good Morning Sunshine en FRNKYS.

 

 

You Might Also Like