Huis, Sfeer, Styling

Wat maakt een foto op glas zo aantrekkelijk?

21 november 2019
foto glas

Heel wat mensen vinden het fijn wanneer ze bepaalde herinneringen uit hun verleden kunnen vereeuwigen. Het maken van een foto is dan uiteraard de beste keuze. De vraag die zich vervolgens zal stellen is wat u nu precies met deze foto gaat doen. U kunt hier namelijk verschillende richtingen mee uit. In eerste instantie kunt u de foto bijvoorbeeld gewoon op uw computer laten staan in een bepaalde map, maar daarnaast is het ook mogelijk om deze op een bepaalde manier in uw interieur te integreren. Een populaire optie voor wat dit laatste betreft is kiezen voor een foto op glas. Lijkt dit u ook wel wat, maar wilt u graag te weten komen wat deze oplossing nu precies zo aantrekkelijk maakt? Dat kan op deze pagina! 

Welke voordelen zijn er verbonden aan een foto op glas? 

In eerste instantie stellen veel mensen zich uiteraard de vraag welke voordelen er nu precies zijn verbonden aan een foto op glas. Dat zijn er behoorlijk veel. Wij hebben de belangrijkste voordelen alvast even voor u uitgezocht en hebben ze hieronder op een rijtje gezet: 

  1. Een foto op glas komt tot haar recht in elke stijl van interieur; 
  2. U maakt een foto op glas in principe zo groot als u zelf wil; 
  3. U kunt eender welke foto op glas laten maken; 
  4. Het is mogelijk om te kiezen voor een speciale indeling met meerdere foto’s; 
  5. U kunt kiezen voor verschillende ophangsystemen; 
  6. Uw foto’s worden een belangrijke eye-catcher in uw interieur; 

Wilt u ook graag kunnen genieten van één of meerdere van de hierboven aangegeven voordelen? In dat geval mag het duidelijk zijn dat kiezen voor een foto op glas zeker de moeite waard is. Zo krijgt uw waardevolle foto met zekerheid de aandacht die ze verdient!

Hoe uw foto op glas integreren in uw interieur? 

Het is op verschillende manieren mogelijk om uw foto op glas op te nemen in uw interieur. U moet op dit vlak vooral voor uzelf uitmaken of u de foto vlak tegen de muur wenst aan te brengen of u er de voorkeur aan geeft om deze op een bepaalde afstand te plaatsen. In het laatste geval wordt er daarvoor gebruik gemaakt van afstandshouders. Deze zorgen ervoor dat er een echt bijzonder effect kan worden gecreëerd. Voor welke van de beide opties u uiteindelijk zult kiezen is uiteraard altijd afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. 

Hoeveel kost foto op glas laten maken?

Tot slot spreekt het voor zich dat u ook nog graag rekening zult willen houden met de kostprijs die is verbonden aan een foto op glas laten maken. De prijs die hiervoor in rekening wordt gebracht is in de praktijk steeds afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan: 

  1. De dikte van de glasplaat; 
  2. De afmetingen van de foto op glas; 
  3. Het gekozen ophangsysteem; 
  4. De eventuele gewenste indeling; 

Het feit dat een foto op glas in de praktijk nagenoeg volledig op maat van uw wensen kan worden gemaakt zorgt ervoor dat ze eigenlijk ook geschikt is voor ieders budget. Dit is dan ook iets waar u zich in principe helemaal geen zorgen over hoeft te maken.

Voor de mogelijkheden voor een foto glas kijk je natuurlijk bij Boer&VanWijk op Boerenvanwijk.nl.

 

 

 

You Might Also Like