Inrichting

Waarom je woning er met glas moderner uit kan zien

7 oktober 2019

Glas kan op veel verschillende manieren gebruikt worden in je woning. Niet alleen voor ramen of deuren is het een perfect materiaal, maar het kan nog op veel meer manieren gebruikt worden. Glas in je woning geeft een strakke, moderne uitstraling. Daarnaast kan het ook een ruimtelijk gevoel aan je huis geven. Bij GLAZZ kun je de verschillende mogelijkheden bekijken. Van unieke glazen deuren tot glas als wand en van douchewanden tot een achterwand in de keuken. Benieuwd wat glas voor jouw woning kan doen? Lees dan verder.

Verschillende glazen deuren

In deuren is steeds vaker al glas terug te zien. Meestal is het dan een deel glas, maar het is tegenwoordig ook mogelijk om een gehele deur van glas te plaatsen. Je kunt dan kiezen voor een helder glas, waardoor de ruimtes heel open zijn en met elkaar verbonden. Wil je toch iets meer afscheiding tussen de verschillende kamers? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een deur van mat glas. Dit geeft een erg moderne en strakke uitstraling en biedt tevens ook nog genoeg privacy. 

Niet alleen openslaande deuren behoren tot de mogelijkheden, maar ook schuifdeuren zijn steeds vaker terug te vinden. Zo kun je onder andere kiezen voor een glazen deur met staal, voor een industrieel en strak effect. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor er altijd wel een prachtig ontwerp is dat goed in jouw interieur past.

Een moderne badkamer met veel glas

Ben je van plan binnenkort je badkamer een geheel nieuwe look te geven? Dan is het ook een idee om veel glas in de ruimte te gebruiken. Vooral bij het ontwerp van de doucheruimte kan er veel gebruik gemaakt worden van dit materiaal. Kies voor een op maat gemaakte glazen douchewand, waarmee je een inloopdouche creëert. Ook een meer afgesloten ruimte is mogelijk, door het plaatsen van een mooie douchedeur. Verschillende soorten glas kunnen gebruikt worden, die alle een eigen sfeer en uitstraling hebben. Voor een moderne badkamer kun je onder andere kiezen voor mooi helder glas. Nog meer inspiratie nodig voor een moderne badkamer? Neem eens snel een kijkje op Pinterest en krijg direct een goede indruk van andere moderne badkamers. 

Gebruik van glas in de woonkamer 

Ook in andere ruimtes in je woning is het mogelijk om glas toe te passen. Als je een scheidingswand in je kamer wilt plaatsen, om bijvoorbeeld de eetruimte te scheiden van het zitgedeelte, is een glazen wand een geweldig idee. Hierdoor ontstaat er een scheiding tussen de ruimtes, die toch nog verbonden blijven door het gebruik van dit materiaal. Hierdoor krijgt de ruimte een hele open en moderne sfeer.

You Might Also Like