Sfeer

Verhuizen naar het buitenland? Kies voor Valencia

1 oktober 2019

Denk je er aan om te emigreren? En staat Spanje hoog op je verlanglijstje voor een woning in het buitenland? Ontdek dan de mogelijkheden in Valencia. Dit bericht is geschreven door een Nederlandse makelaar in Valencia die je kan helpen met het vinden en aankopen van een huis in deze populaire regio van Spanje. 

Een bruisende stad

Je vindt niet alleen prachtige woningen en appartementen in Valencia, ook de binnenstad mag er zijn. De horeca is gerust bruisend te noemen, je kan heerlijk eten, drinken en ook tot in de late uurtjes feesten in de binnenstad van Valencia. Daarnaast zijn er ook diverse musea en andere mooie plekken te bezoeken, je zult hier zeker niet vervelen. Dat is ook de reden waarom steeds meer toeristen ervoor kiezen om naar Valencia op vakantie te gaan. Valencia is bijna al net zo populair als de veel grotere stad Barcelona. Het is volgens de toeristen de ideale stad voor een weekendje weg.

 

Valencia, Spanje, Europa, Gebouw, Architectuur

Een heerlijk klimaat

De meeste mensen naar die naar de regio Valencia vertrekken, doen dat vooral vanwege het aangename klimaat. Je hebt bijna drie keer zoveel dagen zon in het jaar en Valencia is gelegen aan de kust waardoor je ook heerlijk op het strand kan vertoeven. Voor veel ouderen en mensen met een fysieke beperking werkt het bovendien veel beter om zich te vestigen in een warm klimaat zoals dat in Spanje. Dit heeft een positief effect op je lichaam en daardoor zal je je gauw een stuk beter voelen.

 

Mode, Sun Hat, Bescherming Tegen De Zon, Feestdagen

Nederlandse makelaar staat voor u klaar

Als je voor het eerst een huis in Spanje gaat kopen dan is het verstandig om gebruik te maken van een makelaar die hier al ruime ervaring mee heeft. Al het papierwerk moet namelijk goed geregeld worden en als je de weg niet kent in de Spaanse bureaucratie, kunnen de aankoopprocessen veel tijd in beslag nemen. Naast een makelaar is het ook handig om een advocaat in te schakelen om je te ondersteunen bij de juridische vraagstukken rondom de aankoop van een woning. Makelaar Valencia is de Nederlandse makelaar in Valencia die altijd klaar staat om je te helpen bij het vinden en kopen van een huis in deze regio.

You Might Also Like