Uncategorized

Kleine kinderen? Zo kan je het beste jouw tuin inrichten!

21 november 2019

Het is natuurlijk heerlijk om de kinderen in de tuin te laten spelen. Het is belangrijk om dan de tuin wel kindvriendelijk in te richten. Denk hierbij aan het afschermen van een vijver of zelfs het weghalen van een vijver. Vervolgens is het ook slim om de tuin goed te omheinen, zodat de kinderen niet zomaar weg kunnen gaan. Natuurlijk is het ook mooi om een groot terras in de tuin te hebben waar de kinderen kunnen spelen en rennen. Een schommel, Salta trampoline en plek om lekker te zitten is natuurlijk ook geweldig. Het maakt het mogelijk voor de kinderen om volop te genieten van de buitenlucht. Het maakt hierbij uiteraard niet uit of het zomer, winter, herfst of lente is. 

 

Een tuin om van te genieten

 

Wanneer de kinderen zichzelf goed kunnen vermaken in de tuin dan heb je uiteraard een geweldige plek gecreëerd voor ze. Een plek om in het zand te spelen. Een tuin die veilig is zonder losse kabels of grote gaten. Haal ook alle grote stenen weg, zodat ze hier niet mee gaan gooien. Denk in eerste instantie aan de veiligheid en haal alle mogelijke gevaren weg. 

 

Voldoende schaduw in de zomer

 

In de zomer is het heerlijk om in de zon in het water te spelen. Het is echter ook heerlijk om te genieten van de schaduw en de koelte. De zomers worden steeds warmer. Een waterbadje is dan geweldig. Een plek om in de schaduw te spelen is echter ook heel erg prettig. We weten zeker, dat je hier zelf ook van zult genieten. 

 

Een speelplek

 

Tijdens de wat koelere momenten is het ook fijn om in de tuin wat speeltoestellen te hebben. Een glijbaan of schommel. En natuurlijk de trampoline om lekker op te springen. Het is mogelijk om alle energie te verbranden.

You Might Also Like