Huis

Het hele huis voorzien van muziek? Dat doe je zo!

20 november 2020

Of je nu aan het werk bent in huis, de badkamer aan ‘t schoonmaken bent of lekker languit op de bank ligt… Een muziekje erbij is altijd een goed idee! Ben je aan het rommelen in huis en wil je in alle kamers dezelfde muziek horen? Of is je huisgenoot niet zo’n fan van jouw muzieksmaak en willen jullie tegelijkertijd een geweldige luisterbeleving ervaren met jullie favoriete muziek? Dan hebben wij voor jullie dé oplossing gevonden: het Smart Speakersysteem van Sonos.

 

Smart Speakersysteem Sonos

Dankzij het Smart Speakersysteem van Sonos kun je muziek streamen via WiFi in elke kamer van het huis! Door gebruik te maken van slechts één app heb je controle over alle Sonos speakers die in je huis verspreid staan. Via de app kun je gemakkelijk zelf de gewenste kamer kiezen en de muziek selecteren die je daar graag wil horen. Je kan er zelf voor kiezen of je de muziek online wil streamen, via verschillende radiostations of gewoon vanaf je computer. Het kan allemaal met het Smart Speakersysteem van Sonos.

 

Ontvang korting op alle Sonos speakers

Daarnaast kunnen jullie binnenkort profiteren van veel verschillende aanbiedingen op de Sonos speakers. Tijdens Black Friday stunten namelijk veel grote webshops met hoge kortingen waardoor jullie de Sonos speakers in de aanbieding kunnen kopen. Benieuwd naar deze aanbiedingen & acties? Bekijk hier dan de Black Friday Sonos aanbiedingen en ontdek waar jullie deze voordelig kunnen aanschaffen.

 

Uitgebreid assortiment

Sonos heeft een zeer uitgebreid assortiment waardoor jullie in elke kamer een passende Sonos speaker kunnen vinden. Kies bijvoorbeeld voor de Sonos bundels wanneer je op zoekt bent naar een goed stereo geluid. Door verschillende speakers met elkaar te combineren creëer je een geweldige geluidsbeleving en kijken jullie je favoriete serie of film met het allerbeste geluid. Ga je liever voor een duurzame versie? Maak dan gebruik van de Sonos Move. Deze Sonos speaker hoef je namelijk niet in ‘t stopcontact te doen. Je kan de Sonos Move makkelijk bedienen met je stem of via de app en daarnaast heb je niet eens WiFi nodig om te streamen: dit kan namelijk ook via bluetooth… Heel handig!

 

You Might Also Like