Inrichting

Bouw jouw zolder om tot een Eric Kuster slaapkamer

20 november 2019

Als het over interieur designer gaat in Nederland, gaat het eigenlijk over Eric Kuster. Hij is toch wel een van de beste interieur designers de wij op dit moment kennen in Nederland. Waarom zou u niet een prachtige Eric Kuster slaapkamer maken van uw zolder slaapkamer? Om dit te realiseren heeft u wel een bed nodig wat bij de Eric Kuster style past. Daarvoor heeft u wel de beste bedden merken nodig. Daarnaast doet u er goed aan om samen met een beddenspecialist te praten, zij kunnen u verder helpen op dit gebied. Wellicht heeft u een hoog laag bed nodig voor een betere nachtrust. Dit zijn allemaal punten waar zo’n beddenspecialist zich mee bezig houdt naast het ontwerpen van uw droomslaapkamer.

Zolderkamer ombouwen

U kunt ervoor kiezen om zelf alles in te richten, maar u kunt er ook voor kiezen om samen met een beddenspecialist aan tafel te gaan. Deze kan namelijk door al zijn ervaring u adviezen geven en voorkomen dat er verkeerde keuzes worden gemaakt. Als u zelf aan de slag gaat en geen interieur adviseur nodig denkt te hebben, moet u wel beseffen dat het ombouwen van een kamer tijd en aandacht nodig heeft. Als u de kamer op gaat bouwen met haast, is de kans groter dat u later denkt: ‘’Dat had ik toch liever zo gedaan, of dat was toch mooier met in die kleur. Etc’’ Maak dus geen gehaaste keuzes en neem de tijd. U zult hier profijt van krijgen.

Stappenplan

Als u ervoor kiest om zelf de kamer in te richten, wordt er aangeraden om een stappenplan te maken. Maak niet alle keuzes in één keer, maar begin bijvoorbeeld eerst met het uitzoeken van een vloerbedekking. Neem hier de tijd voor en ga daarna bijvoorbeeld de kleur van de muren uitzoeken. Als u hier tevreden over bent is het tijd om op zoek te gaan naar een mooi bed. Dit is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van een slaapkamer. Als u een bed heeft kunnen vinden die aan uw eisen voldoet, krijgt de kamer al een hele eigen sfeer. Dit zorgt ervoor dat het andere meubilair eigenlijk gemakkelijk kan worden uitgekozen. En u zult zien dat na verloop van tijd alle puzzelstukjes op de juiste manier in elkaar zullen vallen.

Eric Kuster

Eric Kuster is een Nederlandse interieurarchitect die zich bezighoudt met het inrichten van interieur. Hij is bekend over heel de wereld, verschillende bekendheden hun huizen zijn door hem ingericht. Mensen huren Eric in vanwege zijn luxe interieur ontwerpen en zijn eigen unieke stijl die bekend staat als de Metropolitan luxury. De opdrachten die Eric ontvangt zijn divers. Hij heeft verschillende clubs, luxe jachten, vakantiehuizen en uiteraard mooie huizen ingericht. Eric is een echte designer, naast inrichten het inrichten van huizen, clubs en jachten houdt Eric zich ook bezig met het ontwerpen van andere producten. Zo heeft hij een schoenen lijn die hij ontwerpt. En maakt hij zelf meubels. De stijl die Eric heeft, zal je dan ook niet alleen in zijn interieur ontwerpen tegenkomen, maar gerust in alles wat hij ontwerpt. De stijl van Eric ziet er dan ook luxe, elegant en exclusief uit, dit realiseert hij door de kleuren bruin, goud en wit te gebruiken. Hierdoor kan hij moderne, maar ook klassieke ontwerpen maken.

You Might Also Like