Inrichting, Styling

Een renovatiebeurt voor uw trap!

8 juni 2017

Een keertje wat anders
We willen allemaal wel eens wat anders met ons interieur. Een nieuw kleurtje, nieuwe meubels of totaal wat anders. Maar vaak zien we het klussen en de rommel die dit met zich mee brengt niet helemaal zo zitten. Klussen en breken in huis kan namelijk veel problemen, troep en chaos met zich meebrengen. Ben jij ook toe aan iets nieuws, maar zie je op tegen het klussen en de troep? Er is een hele makkelijke manier om uw interieur op te frissen: door je trap te renoveren! Zo creëer je in een handomdraai een totaal nieuwe look in huis en het is nog simpel ook. Met een eikenhouten traprenovatie heb je geen last van de rommel, want je hoeft niet te hakken en te breken in uw oude interieur!
Doorgaande lamellen

Mark Kruithof, trapspecialist bij ETR Traprenovatie, geeft aan dat het bij het renoveren van een trap belangrijk is dat de overzettreden mooi overlopen door middel van doorgaande lamellen. Dit zijn stroken van ongeveer 9 cm breed. In tegenstelling tot gevingerlaste panelen lopen deze lamellen over de gehele lengte door. Gevingerlaste panelen bestaan namelijk uit allemaal losse blokjes.

Een doorlopend geheel
Als je een mooi doorlopend geheel wil creëren kun je nog iets extra’s doen. U kunt de trap bijvoorbeeld laten doorlopen in de vloeren. Ook kun je de zijkanten (wangen) van de trap bekleden in dezelfde stijl. Hierdoor zorg je ervoor dat de trap goed bij de rest van het interieur past.
Eikenhout als het perfecte materiaal
Eikenhout is een perfecte houtsoort om je trap op te knappen. Van eikenhout kunnen namelijk overzettreden gemaakt worden die je oude trap als het ware een nieuw jasje geven. Eikenhout is niet alleen erg mooi, maar ook nog eens duurzaam. Door eikenhout te gebruiken creëer je een warme en natuurlijke uitstraling die ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Meer informatie over traprenovaties?
Ben je benieuwd geworden naar de specifieke voordelen van een traprenovatie? Neem dan contact op met ETR Traprenovatie en kijk wat de mogelijkheden zijn voor jouw trap. Je krijgt gratis een vrijblijvend advies van de specialist!

You Might Also Like