Styling

Actief werken met een zit sta bureau

9 november 2017

In deze blogpost kom je meer te weten over de voordelen van een zit sta bureau en waarom het de perfecte investering is voor je woning.

Actief thuiswerken met een zit sta bureau

Steeds meer mensen werken tegenwoordig vanuit huis. Veel werkgevers zien gelukkig de voordelen in van werknemers meer vrijheid geven en geven hun personeel dus het vertrouwen om thuis te werken. Helaas komen hier ook problemen bij kijken. Veel mensen hebben thuis niet de juiste kantoormeubelen staan om gezond te werken. Gelukkig zijn er tegenwoordig zit sta bureaus op de markt die het thuiswerken vergemakkelijken. Met een zit sta bureau is het een fluitje van een cent om staand en zittend werken te combineren. Dit wordt ook wel dynamisch werken genoemd. Mensen die staand werken hebben volgens onderzoek meer energie en minder rugklachten. Dat wil toch iedereen?

Kies een elektrisch zit sta bureau

Wil je staand werken gaan oppakken maar twijfel je over een elektrisch zit sta bureau of een handmatig zit sta bureau? Kies dan zeker voor een elektrisch zit sta bureau. Dit heeft namelijk als voordeel dat het bureau ontzettend snel en gemakkelijk te verstellen is waardoor de drempel om staand te gaan werken niet zo hoog is en het dus makkelijk is om af te wisselen. Een handmatig zit sta bureau heeft misschien een iets zachter prijsje maar is ook een stuk meer gedoe en kan een hoop energie kosten terwijl het juist de bedoeling is dat een zit sta bureau energie oplevert.

Ga niet voor rommel

Veel zit sta bureaus worden voor eens schijntje online aangeboden maar het is erg belangrijk om in kwaliteit te investeren zeker als je er veel mee moet werken. Goedkope elektrische zit sta bureaus zijn vaak traag in het omhoog en naar beneden gaan en hebben vaak veel speling in de bovenkant. Ze gaan niet lang mee en bezorgen je vaak mee ellende dan plezier. Een goed zit sta bureau heb je al vanaf ongeveer €475. Met zo’n bureau kan je jaren vooruit en kan je erg veel plezier bezorgen.

You Might Also Like