Inrichting, Sfeer, Styling

Tips voor het opfrissen van je interieur

22 mei 2018

Het opfrissen van je interieur kan heel gemakkelijk en goedkoop zijn. Daarnaast is het ook nog eens erg leuk om met kleine tips je interieur een nieuwe look te geven. Daarom geven onze interieurspecialisten enkele tips voor het opfrissen van je interieur.

Licht creëren

Het creëren van meer licht kan bijdragen een een nieuwe frisse look voor je huis. Voldoende licht is de key tot een fris interieur. Niets werkt zo verhelderend als daglicht in je huis. Heb je altijd (rol) gordijnen of raamfolie dat licht tegenhoudt gehad? Probeer dit eens te veranderen.

Kies voor een trendkleur

Een nieuwe look geven aan je interieur kan natuurlijk relatief gemakkelijk door een nieuwe kleur toe te voegen aan je interieur. Je kan voor een kleurrijk tapijt of andere woonaccessoires kiezen die je gemakkelijk kan toevoegen aan je huidige interieur. Ook is het schilderen van een muur mogelijk om een nieuwe look te creëren. Kies voor trendkleuren om helemaal mee te gaan met de laatste woontrends.

Planten en bloemen

Het is erg gemakkelijk om planten en bloemen toe te voegen aan je interieur voor een nieuwe uitstraling. Geheel naar eigen smaak kan je planten en/of bloemen kiezen die jij mooi vindt passen in het huidige interieur. Daarnaast zorgt het voor een frisse en natuurlijke uitstraling.

Kies voor een tapijt

Een mooi tapijt kan heel veel betekenen voor je huidige interieur. Simpel, gemakkelijk en relatief goedkoop geef je jouw huidige interieur een make-over door een tapijt te kopen. Ga bijvoorbeeld voor een trendy print of een perzisch tapijt. Laatstgenoemd kan je bestellen bij Firmatoele, de specialist op het gebied van perzische tapijten. Daarnaast zorgt tapijt voor extra comfort. Het is warm en voelt lekker zacht aan je voeten. Ideaal dus!

You Might Also Like