Huis, Uncategorized

Gevoelig voor huisstofmijt en pollen? Gebruik dan dit stofzuigsysteem!

29 mei 2018
ruime woonkamer

Ben je allergisch voor huisstofmijt en heb je last van pollen? Dan stofzuig je wel een aantal keer per week. Je houdt het zo goed mogelijk bij, toch blijf je er altijd last van houden. Dit komt doordat je de huisstofmijt en pollen niet uit je huis verwijdert. Een reguliere stofzuiger blaast de stofdeeltjes zelfs terug je woning in. Het maakt niet uit hoe vaak je stofzuigt, je zult er last van blijven houden. Dit is ontzettend vervelend! Daarbij is vaak stofzuigen tijdrovend en je hebt er niet altijd zin in. Gelukkig is er nu een oplossing. De centrale stofzuigsystemen van Astrovac helpen jou bij je gevecht tegen de allergieën!

 

Hygiënisch wonen

Een centraal stofzuigsysteem is veel hygiënischer dan een gewone stofzuiger. Dit komt doordat het systeem ervoor zorgt dat de stofdeeltjes en de pollen niet meer terug je huis in worden geblazen. Door het systeem worden de deeltjes naar buiten geblazen, ze zijn definitief uit je huis verwijderd. Stofzuigen wordt zo een stuk efficiënter, je zult het verschil al snel merken! Gun jezelf een fijne woning waar je geen last hebt van jeuk en irritaties. Met een centraal stofzuigsysteem is dit verleden tijd.

 

Pak het handig aan

Een stofzuigsysteem helpt erg goed tegen allergieën. Er zijn ook een aantal dingen die je zelf kunt doen om zo min mogelijk last te hebben van stof en pollen. Ben je buiten geweest? Was je handen grondig en trek je schoenen uit. Je neemt de pollen hierdoor niet mee naar binnen. Is je woning toe aan een grote schoonmaak? Kies ervoor om eerst te stofzuigen er daarna pas met een doekje aan de slag te gaan. Door het stofzuigen verdelen stofdeeltjes zich door de woning. Als je net je kastjes hebt gepoetst kan er door het stofzuiger weer stof op komen te liggen. Andersom heb je dit probleem niet!

You Might Also Like