Inrichting

Woonideeën voor in en om het huis

4 augustus 2016

Je huis inrichten wordt pas echt leuk als je het slim aanpakt. Zowel binnen als buiten zijn er talloze mogelijkheden om je woning opnieuw in te richten of te restylen. Kan je huis wel een make-over gebruiken of zet je je huis binnenkort te koop? Laten de onderstaande woonideeën je inspireren om op creatieve wijze iets moois te maken van zowel je interieur als je tuin.

Wat is je budget?
Je huis inrichten is veelal een kostbare klus, dus is het verstandig vooraf een budget te bepalen wat je er aan uit wilt geven. Met een budget van bijvoorbeeld € 500,- kun je vaak ontzettend veel leuke dingen doen. Stel jezelf daarom de vraag wat je graag anders wilt in huis en welke kosten dat met zich meebrengt.

Behang van hout
De gemakkelijkste manier om je woonkamer een geheel andere uitstraling te geven is door de muren te verven. In plaats van dat je alle muren voorziet van een likje verf, kun je ook een wand in huis behangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van hout behang? Dit behang is gemaakt van sloop- en steigerhout en bestel je tegenwoordig gemakkelijk online bij bijvoorbeeld de Behangwebshop.

Goedkoop meubels kopen
Meubels zijn vaak erg prijzig en met een beperkt budget is het niet altijd mogelijk om leuke nieuwe meubels te kopen. Toch is het de moeite waard eens langs te gaan bij een meubel outlet of online op zoek te gaan naar tweedehands meubels. Vergeet ook zeker niet om een bezoekje te brengen aan de kringloopwinkel. Je kunt ook je huidige meubels voorzien van een likje verf en daarmee het verschil maken in huis.

Volop genieten van het buitenleven
Geniet je graag van het buitenleven door buiten in je tuin of op je terras te zitten? Dan is het fijn als je dit doet in een prettige omgeving waarin aandacht is voor detail. Een houten schutting beschermt je bijvoorbeeld tegen een harde wind en een stevig terras zorgt voor een stabiele ondergrond. Voor tuinhout van uitstekende kwaliteit kun je terecht bij Daalder.com.

Fleur het geheel binnenshuis en buitenshuis op met kleurrijke accessoires en je bent verzekerd van een prachtig nieuwe woonomgeving waarin je je zeker thuis voelt!

You Might Also Like