Buitenleven, In de tuin, In en rondom huis, Zwembad

Jarenlang zwemplezier met een Intex zwembad

9 augustus 2016

Welk kind geniet er niet van, heerlijk zwemmen in de zomer! Niet alleen biedt een zwembad ruimte om te spelen voor uw kinderen, ook is het een prima plek om af te koelen na een lange dag werken. Denkt u zich eens in: met een glas wijn in uw zwembad zitten, terwijl de zon langzaamaan achter de bomen verdwijnt. Er zijn verschillende formaten intex zwembaden, zodat u altijd een zwembad vindt die qua formaat aansluit bij de oppervlakte van uw tuin.

Verschillende soorten intex zwembaden

Een intex zwembad wordt in verschillende modellen aangeboden. Welk model u ook kiest, een intex zwembad staat altijd garant voor jarenlang zwemplezier. De zwembaden van intex zijn van een dermate hoge kwaliteit, dat deze een lange levensduur hebben. Ook als u het zwembad ieder jaar opnieuw opbouwt in de tuin!

Bij het kiezen van een geschikt intex zwembad kunt u kiezen voor een opblaasbaar zwembad van een kleiner formaat, of juist voor een groot zwembad die met een pomp voor de watertoevoer werkt. Voor kleinere kinderen zijn er speciale minizwembaden, die veel minder diep zijn. Zo maakt uw kind voor het eerst kennis met een zwembad, zonder dat u hier de hele tijd bij hoeft te blijven.

Een intex zwembad in de tuin plaatsen

Op heuts.nl worden verschillende zwembaden aangeboden. Wanneer u het intex zwembad op uw grasveld plaatst, kunt u deze aan het eind van de zomer eenvoudig opbergen. Het is ook zeer eenvoudig om een intex zwembad op te zetten. Het is vaak een vrij simpele, maar stevige constructie. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van een kwalitatief sterk opblaaszwembad.

Mocht u het zwembad in de tuin zetten, zorg er dan voor dat er geen scherpe voorwerpen onder de onderkant van het zwembad liggen.

You Might Also Like