Inrichting

Sfeer creëren in je slaap-of werkkamer middels verlichting

26 november 2019

Inbouwspots worden gemonteerd in muren of in plafonds. Deze spots worden gebruikt als sfeerverlichting maar ook als algemene verlichting. Daarnaast hebben ze een strakke en nette afwerking. Hierdoor creëer je de sfeer in je huis zoals jij het wilt.

Voordelen

Een inbouwspot LED van Ledshop Groenovatie is te verkrijgen in verschillende lichtkleuren. Deze inbouwspots hebben een lange levensduur. Hierdoor hoef je je verlichting minder vaak te vervangen. Het is een energiezuinige en milieuvriendelijke manier om bijvoorbeeld je woonkamer te verlichten. Een groot voordeel hiervan is dat als je de lamp aandoet deze meteen op volle sterkte brandt. De ruimte is dus meteen goed verlicht als je deze betreedt. Een inbouwspot LED heeft een goede evolutie meegemaakt. Er is tegenwoordig enorm veel keuze.

Het maken van de juiste keuze

Bij inbouwspots is het belangrijk om de juiste plek te kiezen om deze te installeren. Je moet dus goed nadenken over de juiste positionering van de inbouwspots. Het is namelijk veel werk om na de tijd toch de spot te verplaatsen. Uiteraard kan je voor de juiste indeling advies vragen. Het aantal is afhankelijk van de hoeveelheid licht die je nodig hebt om de ruimte te verlichten. Het is dus belangrijk om hier een goede tekening voor te maken. Een groot voordeel is dat het mogelijk is om de lichtstraal van richting te veranderen. Dit is voornamelijk handig als je van te voren nog niet weet hoe je de ruimte in gaat delen. Door de goede evolutie zijn er veel verschillende kleuren te verkrijgen. Je hebt koele en warme tinten. De warme kleuren zijn ideaal voor de ruimtes waar je gezelligheid wilt creëren. Denk hierbij aan de woonkamer en/of je slaapkamer. In werkruimtes is de koele kleur handiger. Het is allemaal afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren.

Geld besparen

Door de aanschaf van LED inbouwspots kan je maandelijks veel geld besparen. De eenmalige aanschaf is misschien duurder dan bij een halogene lamp. Maar over een langere periode bespaar je 80% aan energie.

 

Ook interessant: bekers bedrukken bij Allgifts.nl

You Might Also Like