Inrichting

Deze items mogen niet ontbreken in een industrieel interieur

28 oktober 2020

Een industrieel interieur is al erg lang populair. Geen wonder dat Instagram en Pinterest er vol mee staan. Omdat iedereen een andere smaak heeft, kun je echter wel eens verdwaald raken in alle opties. Want wat is nu echt kenmerkend voor een industrieel interieur? Wij helpen je. In dit blog lees je daarom welke drie items niet mogen ontbreken in jouw nieuwe, stoere interieur. 

Een stalen deur

Staal is echt kenmerkend voor het industriële interieur. Een mooie binnendeur van staal past daar uiteraard perfect bij. Omdat je in een industrieel interieur vooral veel donkere kleuren toepast, is een stalen deur met veel glas en dus ook doorkijk een perfecte toevoeging. Zo combineer je licht met donker. Op maat gemaakte stalen deuren zijn tegenwoordig niet meer zo duur. Op deze website kun je zelf een stalen deur op maat samenstellen en zie je direct de prijs. 

Een stoere, leren bank

Om een industrieel interieur samen te stellen, wil je meer dan alleen staal terug laten komen. Een tweede type materiaal om mee te combineren is leer. Denk aan een mooie leren bank, een leren stoel, leren poef, maar ook leren handgreepjes voor jouw kasten en keukenlades. Je kunt leer op allerlei verschillende manieren toepassen. Wil je liever niet voor echt leer gaan? Je hebt tegenwoordig ook mooie alternatieven die gemaakt zijn van fruitschillen of andere materialen. 

Een stijlvolle gietvloer

Als derde en laatste “item” staat de gietvloer in het zonnetje. Het maakt eigenlijk niet uit in welke interieurstijl je de gietvloer toepast, hij past altijd goed. Maar hij straalt toch het meeste in een industrieel interieur. Daarnaast is een gietvloer bestendig tegen vocht, de nagels van je huisdier en kun je er met gemak een keer iets op laten vallen, zonder dat je vloer direct beschadigd is. Of datgene wat je liet vallen nog heel blijft, dat kunnen we je niet garanderen.. 😉

You Might Also Like