Styling

Wereldbol: een stoer design-object

1 mei 2017

De inrichting van je woonkamer of kantoor zegt veel over jou als persoon. Jouw stijl wordt bepaald door verschillende dingen. Als je een kamer gaat inrichten creëer je jouw eigen stijl met meubels, kleuren en de afwerking van de muren. Maar om een kamer echt een persoonlijke twist te geven moet je hem in gaan vullen met unieke producten.

De wereldbol

 Een goed voorbeeld van een product waar vaak overheen wordt gekeken bij het decoreren van een ruimte is de wereldbol. Wereldbollen hebben een ouderwets imago, maar dat zijn ze zeker niet. Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende soorten wereldbollen, dat er zeker eentje tussen zit die jouw kamer compleet maakt.

Als je een industrieel design hebt dan is een designglobe misschien de perfecte optie voor jou. Een wereldbol die minimalistisch is afgewerkt en waar gebruik is gemaakt van metalen in plaats van hout.

Of juist een vintage wereldbol met warme kleuren, om dat extra beetje sfeer in een kamer te creëren. Een vintage wereldbol met een ingebouwde bar. Zo’n wereldbol bar is perfect voor in je woonkamer of op kantoor. Je stopt je beste fles whisky er in en een paar mooie kristallen glazen. Een echte eyecatcher!

Als laatste zijn er ook nog verlichte wereldbollen. Hoe gaaf is het op een bepaald hoekje van je kamer te verlichten met een ouderwetse wereldbol, of juist een designglobe.

You Might Also Like