Inrichting, Sfeer, Styling

Gaskachels in Enschede

15 september 2016

Een kachel creëert een gemoedelijke en warme sfeer in huis. Denkt u eens in: ’s avonds met een lekker kopje thee, of uw kinderen die na een sneeuwballengevecht opwarmen bij de haard.
Zoekt u kachels in Enschede of omgeving? Boudrie Kachels en haarden is gevestigd in Oldenzaal, dit is vlakbij Enschede. Boudrie  kachels en haarden bestaat alweer meer dan 25 jaar en heeft inmiddels al vele kachels en haarden in Ensschede mogen opleveren. Deze zaak met prachtige luxe showroom heeft haarden staan in alle soorten en maten, hierdoor zal er altijd een kachel zijn die u perfect past. Service en persoonlijke aandacht staan bij Boudrie hoog in het vaandel. Boudrie heeft houtkachels, gashaarden, bio-ethanol haarden, palletkachels en elektrische kachels. Maar ook schouwen en plateaus op maat in ieder gewenste steen- of materiaal soort. Boudrie’s experts zullen u vrijblijvend helpen bij de keuze van de haard, en adviseren over het technische gedeelte.

Boudrie kachels verkoopt kachels van alle gerenommeerde merken. Denk hierbij aan de bekende merken Barbas, Faber, Bellfires en Dru. Maar ook exclusieve merken zoals Brunner, Hase en Kal-Fire. Doordat er in de mooie showroom vele haarden fysiek te bewonderen zijn, bestelt u nooit blind. Ook zijn de meeste haarden ingebouwd en daardoor brandend te zien! Of het nou gaat om een inbouwhaard of een vrijstaand kacheltje; Boudrie kan al het werk uit uw handen nemen zodat u er geen werk van heeft. Onze experts kijken verder dan alleen “mooi” of “warm”. Behalve naar uiteraard een veilige installatie kijken ze ook naar hoe groot de kachel kan zijn zodat het niet té warm in uw huis word. Op hun zeer complete site kunt u al onze soorten kachels zien, en vraag gerust een offerte aan. Bij Boudrie kunt u voor elk budget een kachel vinden. De kachels in Enschede van Boudrie Oldenzaal hebben allemaal een hoog rendement en zo min mogelijk uitstoot, zo denkt u behalve aan uw eigen welbehagen ook nog een beetje aan het milieu!

You Might Also Like