Inrichting, Styling

Inrichting | Interieur herinrichten? Bereid jezelf goed voor

12 november 2015

Inrichting | Interieur herinrichten? Bereid jezelf goed voor
Ga je jouw interieur herinrichten? Bereid jezelf dan goed voor. Want zoals het spreekwoord zegt: “goed begonnen is half gewonnen”. Daarom denk je best op voorhand even na over de grote en kleine werken die moeten gebeuren, zoals een tussenmuur afbreken, behangen, een vals plafond plaatsen, een nieuwe salontafel kiezen, enz. Zo kan je doelgericht winkelen en aan de slag gaan.

Digitale hulp

Tegenwoordig gebeurt alles digitaal. Dat geldt ook voor de herinrichting van een interieur. Er zijn verschillende online tools, zoals de dmlights 3D Homeplanner, waarmee je een virtueel interieur kan ontwerpen. Dit is de perfecte voorbereiding op jouw home make-over. Je krijgt namelijk een beeld van het eindresultaat voordat je nog maar een vinger hebt uitgestoken. Op deze manier kan je verschillende mogelijkheden testen en de mooiste optie kiezen. Handig, niet?

Aan de slag!

Je interieur herinrichten met behulp van de 3D Homeplanner is een fluitje van een cent. In slechts drie stappen ontwerp je jouw droominterieur:

Stap 1: het grondplan

Elk ontwerp start met een grondplan. Je kan simpelweg de verschillende kamers tekenen in het raster. Ook ramen, deuren, open haarden, steunpilaren en andere elementen kan je makkelijk toevoegen via het drag-and-drop systeem. Zoek bijvoorbeeld een raam in de linker zijbalk, sleep het naar het grondplan en klaar is kees. Door erop te klikken, kan je extra aanpassingen doen (zoals de hoogte wijzigen).

Stap 2: de aankleding

Is het grondplan klaar? Dan komt nu het leuke gedeelte van jouw interieur make-over: de aankleding. Meubileer alle kamers met sofa’s, tafels, stoelen, kasten, verlichting, vazen, fotokaders, spiegels, enz. Er zijn letterlijk duizenden stuks om uit te kiezen. Voor elke interieurstijl zijn er diverse mogelijkheden.

Dat is tevens de kracht van de 3D Homeplanner. Je hebt bijzonder veel keuze, bijvoorbeeld 11453 zitbanken en 8546 tafels. Alle meubelen zijn gebaseerd op echte ontwerpen. Ze zijn allemaal in de handel verkrijgbaar en werden waarheidsgetrouw in de 3D Homeplanner opgenomen.

Stap 3: het eindresultaat

Ben je tevreden met de inrichting van jouw interieur? Maak dan een HD-foto van het eindresultaat. De realistische lichteffecten zorgen ervoor dat alles er levensecht uitziet. Neem maar eens een kijkje naar deze afbeeldingengalerij. Elk van deze ontwerpen kan je als basis gebruiken voor jouw interieur.

You Might Also Like