Inrichting, Styling

Een inrichting die jouw persoonlijkheid weergeeft

21 september 2017

Iedereen wil wel een inrichting die echt persoonlijk is en echt bij u past. Er zijn maar weinig mensen die gelukkig worden wanneer de ruimte een exacte kopie lijkt te zijn van bijvoorbeeld de IKEA. Daarmee willen we overigens niet zeggen dat u daar geen meubels kunt vinden die uw persoonlijkheid weergeven. Het zit ‘m echter in de samenstelling. U kunt het beste kiezen voor meubels die u echt mooi vindt, in plaats van kiezen voor meubels omdat iemand anders ze echt mooi vindt.

Hoe ontdek ik mijn persoonlijkheid?

Het is heel lastig om te ontdekken wat een inrichting is die echt bij u past. Een goed hulpmiddel hiervoor is om eindeloos op internet te gaan surfen en meubels op te zoeken die u echt mooi vindt. Maak eventueel mapjes op uw computer of gebruik een website als Pinterest om interessante, mooie meubels te ordenen. Ze hoeven nu nog niet bij elkaar te passen, zolang u ze maar oprecht mooi vindt.

Vervolgens kunt u de meubels analyseren en bedenken wat u zo mooi vindt aan een bepaald meubel. Zo krijgt u vanzelf een brede smaakontwikkeling en gaat u heel goed begrijpen wat u wel en niet mooi vindt.

Maak het niet te excentriek

Let er op dat u het niet al te excentriek maakt, tenzij dat een stijl is waar u zichzelf goed in kunt vinden. Zeker wanneer u net bezig bent om uw smaak te ontwikkelen, kan het zijn dat uw smaak nog alle kanten op gaat. Waak daarvoor door een beetje in het standaard domein te blijven en niet al te vreemde meubels aan te schaffen. Uiteraard blijft het uw keuze, maar pas op dat u niet achteraf spijt krijgt van de aankopen omdat u ze achteraf ook te uitbundig, excentriek of eigenaardig vond.

 

You Might Also Like