Keuken

Tumbler glazen: Perfect voor blends en cocktails

1 mei 2017

Het tumbler whiskey glas is het perfecte glas voor een goede blend on the rocks. De tumbler glazen zijn de meest bekende whiskey glazen. Deze cilindervormige glazen hebben hun populariteit voornamelijk te danken aan Hollywood. Een echte liefhebber zal je een ander glas aanraden voor een single malt of een single barrel. Maar dat wil niet zeggen dat de tumbler geen plaatst heeft.

Voordelen van een whiskey tumbler

 De tumbler glazen hebben vaak een dikkere bodem, wat warmte slecht geleid, waardoor je ijs niet snel zal smelten. Het cilindervormige design houd ontzettend fijn vast in de hand en drinkt ook fantastisch. Dankzij de grote opening is het makkelijk om ijs toe te voegen.

Een tumbler whiskey glas biedt ook meer volume, waardoor dit glas perfect is voor een cocktail of een bourbon. Je kan bijvoorbeeld makkelijk cola toevoegen of ginger ale voor een horsesneck.

Design

De tumbler whiskey glazen zijn ontzettend goed verkrijgbaar zijn in de mooiste designs. Hoe gaaf is het om een set kristallen whiskey glazen met een bijpassend whiskey karaf tentoon te stellen op je kantoor of in je woonkamer. Je kunt whiskey glazen met een klassiek design kiezen of juist minimalistische glazen. Een set met een bijpassend karaf draagt ook bij aan de ervaring van je drank. Een mooie whiskey glazen set maakt een kamer of kantoor compleet en geeft een chique gevoel. Zo’n set is een aankoop die je eenmalig doet en je hele leven plezier van hebt!

You Might Also Like