Keuken

Zo zorg je voor meer gemak in de keuken

4 april 2022

Met deze items zorg je voor meer gemak in de keuken

Ben jij op zoek naar items voor in de keuken die net even voor wat meer gemak zorgen?

Er zijn verschillende items die onmisbaar zijn in de keuken en ervoor zorgen dat je nog fijner kunt koken of andere dingen in de keuken kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan de slimme

Quooker kraan. En dat is niet het enige item wat niet in jouw keuken mag ontbreken. In dit artikel hebben wij enkele items op een rijtje gezet die voor meer gemak in de keuken zorgen. Lees snel verder voor meer informatie.

Een slimme oven

De slimme oven is helemaal in. Dit is ook wel een oven die je kunt bedienen via je smartphone of tablet. Het is hierdoor ook mogelijk de oven op afstand aan en uit te zetten of hoger te zetten. Zo kun je er, net voordat je thuiskomt van werk, voor zorgen dat je oven al is voorverwarmd en je ovenschotel hier direct inzetten. Slimme ovens werken verder vaak zelfreinigend. Dit betekent dat je niet meer zelf je oven hoeft schoon te maken, wat werkelijk ideaal is. Ook zijn er ovens die met spraakbesturing werken via bijvoorbeeld Google of Amazon, waardoor je je oven opdrachten kunt geven.

Een slimme koelkast

Ook slimme koelkasten worden steeds populairder. En dat is niet zonder reden, want deze koelkasten maken het leven stukken eenvoudiger en zorgen er ook nog eens voor dat je aan het einde van het jaar een lagere energierekening hebt. Er zijn slimme koelkasten die je op afstand kunnen vertellen wat erin ligt. Stel dat je in de supermarkt bent en niet meer weet wat je nog hebt, kun je dit simpelweg aan je koelkast vragen op afstand. Ook kun je wanneer je van huis bent de temperatuur hoger of lager zetten. Je groente en fruit blijft langer goed in een slimme koelkast. Ook beschikt deze koelkast vaak over een touchscreen, zodat je tijdens het koken muziek kunt luisteren of een film kunt kijken. Momenteel zijn deze koelkasten nog ietwat prijzig, maar er komen steeds meer betaalbare modellen op de markt.

Een slimme kraan

Ook een slimme kraan van vervangingsmarkt.nl is ontzetend handig. Hiermee bedoelen we ook wel een kokend waterkraan, waardoor er direct kokend water uit de kraan komt. Ideaal als je thee wilt maken of meteen over gekookt water wilt beschikken voor het koken. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar maakt het koken of thee zetten ook een stuk eenvoudiger. Heb je kinderen, dan hoef je niet bang te zijn dat ze zomaar kokend water over zich heen krijgen. Over alle kokend waterkranen zit namelijk een kinderslot. Kies je voor een slimme kraan, dan kies je voor een meer energiezuinige optie dan een waterkoker. Ook verspil je minder water.

Voor welke handige oplossing in de keuken kies jij?

You Might Also Like