Huis, Keuken

Wat zijn de voordelen van producten stansen?

22 april 2020

Voor bedrijven die werken met drukwerk, verpakkingen en andere soorten papierwaren kan het stansen van producten niet alleen helpen om de productie te verhogen, maar ook om de kosten te verlagen.

Deze machine wordt gebruikt om een grafisch materiaal af te werken en de afdruk om te zetten in een eindproduct. De apparatuur is zeer nuttig om het scala aan mogelijkheden voor verpakkingen en soortgelijke artikelen te vergroten.

Daarom zullen we in dit artikel de belangrijkste punten over de snij- en kreukelmachine presenteren, zodat u tot in detail weet wat het beste gereedschap is voor uw bedrijf. Kijk eens aan!

Wat zijn de belangrijkste functies en modellen van de snij- en kreukelmachine?
De stansmachine wordt gebruikt om op grote schaal gesneden vormen te produceren. Dat wil zeggen, om dezelfde vorm, met dezelfde afmetingen, herhaaldelijk te reproduceren, zonder gebruik te maken van een schaar of een knutselmes.

U kunt er mallen van objecten mee maken, zoals diverse dozen, tassen, vormen, kunstbloemen, souvenirs, verpakkingen, decoratieve stukken en leer.

Het doel is om tijd te besparen, producten aan te passen en de items (meestal papier) een professionele afwerking te geven.

Snij- en kreukelmachines zijn handmatig, elektrisch of industrieel.

Handleiding
De handmatige snijplotters worden bediend met een eenvoudige rotatiehendel en gebruiken matrijzen om papier en andere materialen te snijden. De apparaten zijn ook voorzien van bekrachtigde componenten die hen helpen om te draaien. Terwijl het papier en de matrijs door de machine gaan, wordt er gelijkmatige druk uitgeoefend en het “mes” snijdt het papier (of ander materiaal) in de gewenste vorm.

Elektrisch
De elektrische machines werken met een handvatregelsysteem, waardoor ze snel, eenvoudig en nauwkeurig kunnen worden bediend. Omdat ze gebruik maken van elektrische energie, vereisen deze modellen geen menselijke inspanning om de snede te maken, wat het perfecte oppervlak is om o.a. schoen- en pizzaboxen te vormen.

Industrieel
Industriële modellen hebben als belangrijkste kenmerk dat ze aan de macht zijn. Met een 1/2 paardenmotor kunnen ze tot 2 keer meer produceren in vergelijking met andere soorten snij- en kreukelmachines. Ze zijn uitstekend geschikt voor het maken en snijden van lederen onderdelen, puzzels, hotelslippers, enz.

Zoals de naam al aangeeft, beperkt de machine zich echter niet tot snijden, maar kan ze de nodige plooien en vouwen geven.

Waarom in deze machine investeren?
De twee grootste redenen om te investeren in een snij- en kreukelmachine zijn toch zeker kostenreductie en verhoging van de productiviteit.

De snij- en afwerkingswerkzaamheden die door een snij- en rilmachine worden uitgevoerd, zijn professioneel en uiterst gedetailleerd.

Een ander belangrijk punt is de verhoging van de productiviteit. Meer nog, de ondernemer krijgt een grote toename van de kwaliteit van de gecreëerde producten. Zelfs als professionals in staat zijn om grote afwerkingen op de producten uit te voeren, zal een machine altijd effectiever zijn.

Tot slot is het belangrijk te benadrukken dat alle gepresenteerde voordelen alleen mogelijk zijn als u investeert in de snij- en kreukelmachines van betrouwbare bedrijven met een uitstekende staat van dienst. Het is het risico niet waard: zoek altijd het beste voor uw bedrijf.

Bron: marcol.nl

You Might Also Like