Grote klussen

Welke mobiele toiletten zijn er allemaal?

24 september 2021
Mobiel toilet

Zonder toiletten zou de wereld er een heel stuk anders uit zien. Dankzij de juiste toiletten kunnen mensen tijdens grote evenementen zoals festivals, van hun uitje genieten zonder dat iemand zich zorgen hoeft te maken over de rommel en onaangename geur die er anders zou ontstaan. Ook op de bouw zijn mobiele toiletten onmisbaar. Uiteraard kan je in dit soort gevallen verschillende soorten mobiele toiletten tegenkomen. In dit artikel lees meer over deze diverse toiletten.

Een simpel en standaard toilet

Natuurlijk zijn de meest voorkomende toiletten heel simpel. Deze toiletten worden ook wel “Dixi” genoemd en zijn ze voor elke situatie geschikt voor gebruikt. Het voordeel van een Dixi is dat deze niet aan het riool of waternet hoeft te worden aangesloten. Deze soort toiletten kom je regelmatig op openbare plekken tegen en worden wekelijks schoongemaakt.

Een luxer toilet

De luxere toiletten zijn een stuk groter dan de standaard Dixi toiletten en bevat vaak ook meerdere opties, zoals een spoelsysteem, wasbak en zelfs verlichting. Net zoals de Dixi toiletten zijn deze geschikt voor elke situatie, doordat ze niet hoeven worden aangesloten op het riool of waternet. Wel bieden de luxere toiletten iets meer comfort met zich mee.

Meerdere toiletten op een wagen

Wanneer er grote evenementen zullen plaatsvinden waar veel mensen aanwezig zullen zijn, is het huren van een toiletwagen een erg goed idee. De toiletwagen bevat meerdere toiletunits en kan gemakkelijk gaan en staan waar dit nodig is. Daarnaast kunnen mensen ook gelijk hun handen wassen op de toiletwagen, zodat ze weer hygiënisch verder kunnen.

Plaszuilen voor mannen

Om taferelen zoals wildplassen te voorkomen, is het inhuren van plaszuilen een goede oplossing. In een plaszuil kunnen meerdere mannen eenvoudig gebruik maken van een staand urinoir. Ook hiervoor zijn er geen rioolaansluitingen nodig en voorkom je dat de omgeving wordt vervuild.

Koop nu mobiele toiletten

Het plaatsen maken van diverse soorten toiletten op plekken waar mensen zich dagelijks bevinden, zorgt ervoor dat steden een stuk schoner blijven en de hygiëne bewaard blijft. Is er nog een plek waar er geen mogelijkheid is om gebruik te maken van het toilet? Zorg er dan voor dat hiervoor zo snel mogelijk mobiele toiletten voor worden aangeschaft.

You Might Also Like