Grote klussen

Voordelen van een puincontainer huren

9 februari 2021
voordelen puincontainer

Ga je binnenkort van start met het verbouwen van je huis of tuin? Dan is het vaak verstandig om te overwegen om een puincontainer te huren. Tijdens de verbouwing krijg je te maken met ontzettend veel puin en sloopafval dat allemaal afgevoerd moet worden. Hoe handig is het om een puincontainer voor de deur te hebben, waarin je het sloopafval direct kunt dumpen. Benieuwd naar de belangrijkste voordelen van een puincontainer huren? Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet!

 

Tip: zoek je een goedkope container verhuur in Amsterdam? Huur voordelig een puincontainer in Amsterdam via Paridon Containers!

Tijdbesparend

Een verbouwing kost altijd ontzettend veel tijd en duurt vaak langer dan in eerste instantie gedacht. Als je tijdens de verbouwing ook nog eens meerdere keren naar de milieustraat moet rijden om het sloopafval te storten, dan kost dat veel tijd. Niet alleen ben je tijd kwijt aan het heen en weer rijden, maar ook aan het in- en uitladen van het puin. Je moet al het sloopafval namelijk eerst in de aanhangwagen gooien en vervolgens weer vanuit de aanhanger in de container op de milieustraat. Met een puincontainer voor de deur kan je tijdens het klussen direct het afval weggooien, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt.

Veiliger én sneller werken

Tijdens een verbouwing zit een ongeluk in een klein hoekje. Zeker als er overal puin en sloopafval rondslingert. Een puincontainer zorgt ervoor dat al het puin tijdens het klussen direct afgevoerd kan worden. Dit houdt de ruimte waarin je klust ook relatief opgeruimd. Met als gevolg dat je sneller en veiliger kunt werken. 

Geen omkijken naar het afval

Met een bouwcontainer heb je zelf geen omkijken naar het afval. De container wordt netjes voor de deur afgeleverd en wordt na de verbouwing weer opgehaald. Als de container op eigen grond geplaatst wordt dan hoef je enkel een puincontainer te huren en wordt deze op de afgesproken datum opgehaald. Wil je een container huren in Amsterdam of een andere grote stad? En komt de container op openbare grond te staan? Dan is het verstandig om bij de gemeente te informeren. De kans is aanwezig dat je er melding van moet maken.

You Might Also Like