Inrichting, Sfeer, Styling

Vertel je verhaal in foto’s

3 mei 2018

Een foto zegt meer dan duizend woorden. De juiste fotolijst maakt het verhaal episch. En die lijst vind je bij Fotolijst.nl. Zij maken alleen maar unieke fotolijsten die allesbehalve alledaags zijn. Wat je ook zoekt qua kleur, afmeting, stijl of materiaal, bij Fotolijst.nl vind je het. En dat is nog niet alles! Je kunt de fotolijst die je wilt eenvoudig online bestellen. Deze wordt snel geleverd en er is zelfs spoedlevering mogelijk. Je kunt zelf de leverdag bepalen en dat is wel zo handig!

De lijst maakt je foto af!

Zonder lijst is je foto kwetsbaar. Zelfs een foto op canvas kan over een langere periode beschadigingen oplopen. Hieronder vind je een kort overzicht van de fotolijsten die je kunt bestellen bij Fotolijst.nl.

Collage fotolijst – Liggende en staande foto’s, vierkante en ronde formaten, alles is mogelijk in de collage fotolijst. Erg leuke optie voor gezellige kiekjes van familie en vrienden.

Silver plated fotolijst – Speciale momenten krijgen niet alleen een bijzonder plekje in je leven, maar ook aan je muur in een silver plated fotolijst. De mooie zilverkleur en -glans geven je foto nét wat meer allure.

Wissellijst – Sommige foto’s veranderen elk jaar, zoals die van opgroeiende kinderen en vakanties. Je wisselt ze eenvoudig in een wissellijst.

Baklijst – Een foto op canvas komt helemaal tot zijn recht in een baklijst. De lijst beschermt tevens het canvas materiaal.

Passepartout – Geef je foto nét wat meer aandacht in een passepartout. Deze kartonnen omlijsting is beschikbaar in alle kleuren van de regenboog en stop je in een lijst. Zo krijgt je foto een kleuraccent en meer sfeer.

Maak je keuze voor de meest passende fotolijst en je favoriete foto komt helemaal tot leven aan je muur. Zo laat je iets van jezelf zien en maak je je huis een thuis.

You Might Also Like