Groen wonen

Sanita klompen

26 april 2018

Ze zijn weer volop trendy: de klompen! Neen, we bedoelen dan niet de houten Hollandse klompen, maar wel dat soort klompen die we ook al droegen in de jaren ’70 van vorige eeuw. Ouderen onder ons herinneren zich perfect hoe makkelijk ze zaten. We droegen ze dagelijks en stond er bij wijze van spreken mee op en ging ermee slapen. Maar ook jongeren ontdekken nu volop deze leuke klompen. Sanita klompen vind je in alle kleuren en je hebt keuze uit verschillende modellen. Zowel voor dames als voor heren bestaat er een uitgebreid gamma.

Medische klompen, vrijetijdsklompen, werkklompen

Sanita klompen vind je voor verschillende doeleinden. Zo hebben ze klompen voor de medische wereld, om thuis te klussen of gewoon voor in je vrije tijd. Elk van dit soort klompen heeft zijn eigen karakteristieken. Medische klompen hebben bijvoorbeeld een andere zool dan werkklompen. Er bestaan zelfs werkklompen met stalen neus! Ze beantwoorden zelfs aan de vereisten van de meeste beroepen. Zo kun jij kiezen welke klomp het beste bij jou past. Of je nu kiest voor werkklompen of voor medische klompen: ze zitten allemaal perfect aan je voeten. Ze ondersteunen je voeten zoals het hoort: zijn speciaal gemaakt om urenlang te kunnen dragen.

Modern of traditioneel

Welke klomp je ook nodig hebt, Sanita klompen bestaan zowel in moderne als traditionele ontwerpen. Wil je een discrete of juist opvallende kleur? Kies je liever voor een grappige print? Het kan allemaal! Er is keuze te over. Wil je stippen of bloemetjes? Of ben je fan van delfts blauw of tulpen? Het bestaat!

Diverse modellen

Misschien ben jij niet zo te vinden voor klompen omdat ze makkelijk van je voeten glijden? Sanita klompen heeft de oplossing hiervoor gevonden: de klomp met gesloten hiel. Deze heeft het voordeel van goed aansluitende schoenen en je hebt anderzijds een luchtig schoeisel aan je voeten. Wil je nog meer airco in je klompen? Dan bestaan er voor jou de klompen met geperforeerde bovenkant. Pure luxe! Zie jij graag een extra riempje aan je klomp? Deze bestaan ook! De riempjes geven een extra stoere look aan je klompen.

Klompen passen overal

Er zijn weinig outfits waarbij je geen klompen kunt dragen. Tenzij je een heel sjieke jurk of een kostuum draagt, kun je klompen bijna op alle kledij laten aansluiten. Ze zijn geschikt onder een jeans, een leuke rok of een short. Ze mogen gerust opvallen, want ze mogen best wel gezien worden. Eens je deze leuke en comfortabele klompen hebt geprobeerd, wil je ze nooit meer kwijt. Wedden?

You Might Also Like