Uncategorized

Verslag nieuwe plafondlampen in woonkamer

13 augustus 2018

Marije en ik zijn op zoek naar een nieuwe plafondlamp voor in de woonkamer. Op de oude zijn we namelijk helemaal uitgekeken. Dit keer willen we het beter doen. We willen iets exotischer iets meer sfeervol. Een goede vriend van ons Steffen die zweert bij oosterse hanglampen. Die heeft hij ooit eens op het internet gevonden bij een Nederlandse webwinkel die, die lampen importeert. Op een verjaardag vroeg ik hem direct de naam van de winkel in kwestie want het leek ons ook wel wat voor ons al starend naar Steffen zijn prachtige plafondlamp in zijn woonkamer.

De naam van de winkel is Ghalia Home Accessories, ofwel kort Ghalia. Hij vertelde er ook nog bij dat je sommige van de lampen live kunt aanschouwen in een showroom in Lisse voordat je een aankoop verricht. Dat bespaart een hoop ellende en tijd met retourneren. Enfin, Lisse dat is voor ons maar een kwartiertje rijden dus zeker de moeite waard om eens te gaan kijken op een luie zaterdagmiddag.

Dit zijn overigens de gegevens:

Ghalia Home Accessories
Adres: Koninginneweg 4, 2161 ZP Lisse
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 0252 729 973
URL: https://www.ghalia.nl/

Enfin wij hadden onze oog specifiek op een hele mooie mozaïek hanglamp genaamd Ahmar. Prachtige rode tinten projecteert deze lamp. We hadden geluk, de eigenaar van Ghalia gaf aan dat we hem konden bezichtigen in de showroom in Lisse.

Voor uw gemak, hier het overzicht van alle oosterse plafonnieres.

Enfin, de lamp in levende lijve maakte nog meer indruk op ons dan foto’s via het internet kunnen doen. Dus de waren al snel om. We moeten deze lamp in huis halen, wat een pracht exemplaar. Nou de lamp hadden we binnen 2 dagen al in huis en ikzelf heb hem opgehangen in de woonkamer. Het is al met al een zeer geslaagde aankoop.

You Might Also Like