Styling

Leuke accessoires voor babykamer Michelle

13 augustus 2018

Het gaat goed met onze dochter Michelle. Een gezonde baby hebben we op dit wereld gezet een paar maanden terug. Ze huilt weinig een zoet kind is het. Enfin, de kinderkamer is al zo goed als af. Maar laakt nog de puntjes op de spreekwoordelijke i. Daar heb ik mij deze vakantieperiode mee bezig gehouden. Ik heb vrij van werk dus ben ik op zoektocht gegaan naar de leukste kinderkamer accessoires.

Eerlijk gezegd wist ik niet precies wat ik wilde kopen. Wel wist ik welke merken ik wilde kopen. Een aantal merken werden mij op het hart gedrukt door een vriendin als zijnde verantwoorde duurzame gedegen kinderkamer accessoires merken.

We begonnen met zoeken op het internet. Al snel kwam ik de website cozykidz.nl tegen op zoekopdrachten rond de merknamen. Hier vond ik Mies en Co dekens en swaddles. Die heb ik maar direct toegevoegd aan mijn winkelmandje. Een echt Nederlands merk met oerdegelijke producten.

Het tweede merk dat ik wilde checken is Garbo en Friends. Ik vond hier alle Garbo and Friends producten. Mijn oog viel op de leuke hoeslakens die ze hebben. Die heb ik dan ook maar toegevoegd aan mijn winkelmandje.

Ten slotte, wilde ik nog een mobile aanschaffen voor boven de wieg. Niet zomaar een mobiel maar eentje die muziek maakt. Daar heb ik gekozen voor het Deense Konges Slojd ook een heel hip kinderkamer interieur merk dat ik al een tijdje volg.

Enfin met deze drie aankopen is de babykamer van Michelle weer een stukje completer geworden. Ik durf nog niet te zeggen dat deze af is. Maar stukje bij beetje komen we dichterbij. Een babykamer is eigenlijk nooit af, want dingen komen en gaan naar mate het kind ouder wordt. Dus ik verwacht niet dat dit de laatste shoplog is. Stay tuned beste mensen.

You Might Also Like