Styling

Net dat beetje extra door woonstyliste

24 november 2016

Vaak weet je wel welke items je mooi vindt staan in je huis. Je hebt wat leuke items gekocht voor je bijvoorbeeld je woonkamer en kunt daar ook echt van genieten. Alleen… Hoe laat je deze items het beste tot hun recht komen? Het is vaak helemaal niet zo gemakkelijk om je interieur tip top te stylen, want ook al weet je wat je wensen zijn en wat je smaak is, het hoeft niet te betekenen dat alles in goede harmonie bij elkaar past.

Daarom vragen mensen vandaag de dag steeds vaker een woonstyliste om advies. Puur om net even dat beetje extra te krijgen in een interieur. Een woonstyliste kan je van alles vertellen over een interieur en de stijlen die momenteel in zijn. Zoals een Scandinavisch interieur, met lichte elementen en een rustieke sfeer. Of een industrieel interieur, met robuuste items voor een stoere look. En houd je van romantisch, ga dan voor een meer landelijke stijl. Een woonstyliste kijkt samen met jou naar je interieur en bepaalt welke ruimtes of delen een restyling krijgen. Zo gaat zij na welke sterke punten van het huis het best benadrukt kunnen worden.

Niet voor niets is het in het buitenland heel gangbaar om een woonstyliste in te huren als je een nieuw huis in te richten hebt of als je je bestaande interieur om wilt toveren in iets heel anders. Zij kan je helpen om je huis weer een fris uiterlijk te geven. Ook makelaars kiezen tegenwoordig steeds vaker voor het inhuren van een woonstyliste. Zo krijgen potentiële kopers een betere indruk van het huis. Een ruimte kan namelijk een heel andere uitstraling krijgen door net iets anders te doen met kleur of door het neerzetten van wat accessoires, die een eyecatcher kunnen vormen in een ruimte. Vaak zijn er niet eens heel grote aanpassingen nodig – met een paar kleinere veranderingen kan een kamer er helemaal 2.0 uitzien!

You Might Also Like