Styling

Blijf nog lekker even zitten

1 december 2016

Het leukste aan de wintermaanden vind ik de gezelligheid die het met zich meebrengt. De sfeer in je huis is essentieel en het leuke is dat je het helemaal naar je eigen hand kunt inrichten. Ik geef je graag een paar leuke tips voor het interieur, waarmee je meteen gezelligheid in je huis kunt creëren.

Multifunctioneel voor binnen en buiten

Met de voetjes van de vloer voor de openhaard, dat wil toch iedereen? Dat kan in een heerlijke ligstoel. Na een lange werkdag een heerlijk momentje van rust. Woorden die de ligstoel bij mij oproepen zijn: stijlvol en praktisch. Het is een sfeermaker in je interieur, die je kunt personaliseren met leuke sierkussens die bij jou passen. Ligstoelen van kunststof vlechtwerk zijn licht in gewicht. Ze zijn hierdoor gemakkelijk te verplaatsen. De ligstoel is in de zomer ook zeer geschikt om buiten in de tuin te zetten. Je kunt hem dus van buiten naar binnen verplaatsen en andersom!

Verlichting

De avonden worden langer en het wordt steeds vroeger donker. Verlichting is een belangrijke factor om sfeer te creëren, vooral in de winterperiode. Iedere ruimte heeft eigen verlichting nodig en voor buiten is dat soms lastig. Draadloze ledverlichting is een ideale oplossing voor buiten. De verlichting kan om een openstaande parasol worden bevestigd en geeft mooi sfeerlicht. Voor op tafel zijn kaarsen een must voor de gezelligheid. Ook dekentjes zijn leuk voor op de bank of over een stoel.

Aan de bar

Gezellig aan de bar terwijl er gekookt wordt in de keuken. Een leuke plek om met vrienden of familie bij elkaar te zitten. Aan de bar kan worden ontbeten, gestudeerd of gewoon voor het eten lekker even worden geborreld. ROUGH-barkrukken zijn gemaakt van teakhout. De mooie grijze tint is te combineren met vrijwel elke kleur.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar meer ideeën? Neem een kijkje op de website van Kees Smit Tuinmeubelen en laat je inspireren!

You Might Also Like